بچه ها تاریخها رو زدم نگاه کنین دو بار خط ها هردو پر رنگ شدن بقیه روز ها کمرنگه پری روز دو خط بود امروز داره کمرنگ میشه یعنی ازاد شده تخمکم؟ب نظر شما هم دو تا فولیکل داشتم؟ی بار چند روز پیش یه بار هم پری روز ازاد شده؟؟؟تروخدا بگین این الان خط دوم کمرنگ تر شده یعنی تازه ازاد شده؟
به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چرا اقدام نمی کنی هر چی به این چیزا توجه کنی بدتر وقتی کمرنگ شده یعنی الان آزاد شده
من 5 شبه پشت هم دارم اقدام میکنم ن اتفاقا ماه های پیش ک کیت نداشتم خیلی عصبی بودم این دو تا خط رو میبینم ذوق میکنمانقد بی بی چک زدم منفی شد یعنی امشب و فردا هماقدام کنم؟
شما از شب دهم تا بیستم باید یک شب در میون اقدام کنی هر چقدر بیخیال تر باشی مطمئن باش زودتر نتیجه می ...
شعی میکنم بیخیال باشم ماه های پیش استرس میگرفتم عصبی بودم اما الان حس خوشحالی و انرژی مثبت دارم گفتم شاید رو بدنم هم تاثیر مثبت بزاره ماه بعدم میرم دکتر ببینم چ خبره تو من
پس اون خط پر رنگ دو روز پیش چیه الان کم رنگتر شده دیدی؟
ببین اون دوتاخط که اول پرنگن معنیشون اینکه تخمکگداری بین ۲۴تا۳۶ساعت آینده اتفاق میوفته الان بعدهزدوروروزدیگه بایدازادبشه واون خط کمرنگ هست یعنی تخمکگذاریداتفاقدافتاده
مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭