2777
2789
عنوان

مهمونی بریم

259 بازدید | 29 پست

خانما نظرتون چیه دیگه میرید مهمونی یا دیدن نزدیکان یا نه

هنوزم قرنطینه اید؟

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والامادر من ک انقد ترسو بود عیدم حایی نرفت حتی خونه من الان دارن میرن خونه مادراشون منم میرم یخدادیگ ...

خب ب نظرتون مشکل نداره؟راستش منم دیگه خسته شدم

ولی چون تو خانوادمون کادر درمانی دارم و دارم میبینم چقد اذیت میشه خب دلم نمیاد برم

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
واسه همینه کرونا تا الان نرفته دیگه

واقعا اگه همه دست ب دست هم میدادن اینجوری نمیشد.

مهموني كه ميترسم مثلا خاله عمه اينا

ولي خونه مامانمو مادر شوهرم چند باري رفتم جاريامم كه تو همون ساختمون مادر شوهرمن ميبينم همونجا 

معلوم نيست كرونا تا كي هست مثلا يك سال باشه واكسنشم نباشه مگه ميشه ادم يكسال مادرشو نبينه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
خب ب نظرتون مشکل نداره؟راستش منم دیگه خسته شدم ولی چون تو خانوادمون کادر درمانی دارم و دارم میبینم ...

باخودتونه ولی اخع ادم تاکی قرنطینه من اعصابم نمیکشه درسته رعایت شرطه ولی تاخدانخادجیزی نمیشه

رنگ ولایتhaircolorist
واسه همینه کرونا تا الان نرفته دیگه

اتفاقا تا قبل ماه رمضون همه قزنطینه بودن من خودم تو شهر غریب عید بخاطر کرونا نرفتم شهرمون به خانوادم سر بزنم ولی دیگه اینقدر طولانی شده کسی نمیتونه تحمل کنه همه از بعد ماه رمضون بیخیال شدن...شاید تا اخر سالم نره بپوسیم تو خونه نمیشه که

همه حرفا درسته

هم اونایی ک میگن رعایت کنیم

هم اونی ک میگه تا خدا نخواد هیچی نمیشه.

منم بین همین دوتا گیر کردم.گفتم ببینم آبجی های گلم چجورین میرن نمیرن🤗