2777
2789
عنوان

مهمونی بریم

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 29 پست
دیدید ک امروز محققی ک رومنشاکروناداشت تخقیف میکرد و اعلام میخاست کنه اشنای خودش کشت فعلاگفتن ربطی ب ...

جدا؟؟؟؟منظورتو نفهمیدم دقیق

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که نه😥افسرده شدم

منم😢

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
جدا؟؟؟؟منظورتو نفهمیدم دقیق

برو اخباررو ببین امروز محقق چینی ک رومنشا کروناداشته تحقیف م یکرده توچین ک قراربود چندروز دیک بگه منشا چی بوده ک واقعابدردجهان میخوردبرای واکسن ساختن یکی ازاشناهاشون باگلوگله کشتتش ازترسش خودشم توماشین کشته ولی جسن گفته بقیه محققاکارش روادامه میدن

رنگ ولایتhaircolorist
همه حرفا درسته هم اونایی ک میگن رعایت کنیم هم اونی ک میگه تا خدا نخواد هیچی نمیشه. منم بین همین د ...

منم میرم میام از اولم قرنطینه نبودم توکل بخدا.  مشکل ما مسلمونا اینه ک خدارو قبول ندارن تا  خدا نخواد برگی از درخت نمیفته

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
برو اخباررو ببین امروز محقق چینی ک رومنشا کروناداشته تحقیف م یکرده توچین ک قراربود چندروز دیک بگه من ...

عجب بی پ د ر هایی پیدامیشن ها

منم میرم میام از اولم قرنطینه نبودم توکل بخدا.  مشکل ما مسلمونا اینه ک خدارو قبول ندارن تا  ...

خب عزیزم آیه صریح قرآن داریم ک خود خداوند فرموده خودتون مواظب خودتون باشین

به هر حال اونی هم ک مجبوره بااااااید نکات بهداشتی رو تو رفت و آمدهاش رعایت کنه

بخدا منم از خونمون دیگه بدم میاد عصبی شدم امروز انقدر با مشت کوبیدم تو دکمه های ماشین لباسشویی هم دس ...

ای بابا واقعا اگه کسی باعث و بانیش بوده خدا ازش نگذره

خب عزیزم آیه صریح قرآن داریم ک خود خداوند فرموده خودتون مواظب خودتون باشین به هر حال اونی هم ک مجبو ...

آره با رعایت نکات بهداشتی ولی اگر قسمت باش و زندگیمون ب بسر رسیده باش همین  الان بدون کرونا خدا مارو میبره

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
من که نه جایی می رم نه کسی میاد ولی دیگه خسته ام افسردگی گرفتم هوا که روشن میشه بدم میاد اعصابم خورد ...

دیوونه شدیم رفتتتتتتت😣

من خونه مامانم مادرشوهرم میرم اونام میان ... اما غیر اون همش خونه ام خیلی افسرده شدم مگه فقط کار ضروری داشته باشم برم بیرون بیام .... ولی واقعا اوضاع بدیه خیلی استرس آوره خیلی .... فقط خدا کنه تا اخر تابستان اوضاع خوب بشه 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
من خونه مامانم مادرشوهرم میرم اونام میان ... اما غیر اون همش خونه ام خیلی افسرده شدم مگه فقط کار ضرو ...

منم خیلی دلم گرفته😬