2777
2789
عنوان

شبا خیلییی میترسم همش استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 48 پست
تا شش ماه استفاده کرد الان شکر خدا سه سال دیگ استفاذع نمیکنه مشکلش حل شد

منم مشکل ترس دارم من ترس ارمریضی دارم همشم حالم بدمیشه زود بالامیارم ی بارمریض شدم ازون موقع ترسش باهامه انقدشدیده میترسم نمیرم جایی تاحالم بدنشه...میترسم برم دکتر وابسته قرصاش بشم

ب ابجی منم میگفتن نرو چاق کننده قرصای اعصاب یا میگفتن زیاد میخوابی عادت میگنی بهشون ولی پیش یه دکتر عالی رفت خدایی کارش حرف نداشت از دوز پایین بهش قرص داد وسطاش دوز قرصا و‌زیاد کرد بعدش باز کم کرد و قط اصلانم ابجیم اذیت نشد خوب هم شد شکر خدا.بخشید اینو میپرسم مشکلی دارید تو خانواده؟ابجیم بنده خدا بخاطر مشکل همسرش با داداشم اینجوری شده بود

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مشکل ترس دارم من ترس ارمریضی دارم همشم حالم بدمیشه زود بالامیارم ی بارمریض شدم ازون موقع ترسش با ...

اگ دکنرت خوب باشه هیچ‌وابستگی نداره عزیرم زودتر برو مشکلت حل شه اصلا شاید نیاز ب قرص نباشه با چند جلسه روان کاوی حل شه مشکلت

اگ دکنرت خوب باشه هیچ‌وابستگی نداره عزیرم زودتر برو مشکلت حل شه اصلا شاید نیاز ب قرص نباشه با چند جل ...

روانشناس یرم یاروانپزشک؟؟چهارساله اینطورم هی میگیره هی ول میکنه

ب ابجی منم میگفتن نرو چاق کننده قرصای اعصاب یا میگفتن زیاد میخوابی عادت میگنی بهشون ولی پیش یه دکتر ...

ن مشکل خاصی ندارم ی بار دستم با تیغ بریده شد چند وقت پیشم شیشه دستمو برید ۱۷تابخیه خورد ازاونموقع ترسم زیادشده

فک کنم باید حتما برم این فکراخیلی اذیتم میکنه

از من میشنوی برو  زبونم لال این وسواستون زیاد شه خطرناکتر از قرص خوردن شاید اصلا نیاز ب قرص نداشتع باشی

ن مشکل خاصی ندارم ی بار دستم با تیغ بریده شد چند وقت پیشم شیشه دستمو برید ۱۷تابخیه خورد ازاونموقع تر ...

اره کلا همبشع این وسواس فکری از یه جایی شروع میشه امیدوارم حالت خوب شه

روانشناس یرم یاروانپزشک؟؟چهارساله اینطورم هی میگیره هی ول میکنه

برو دکتر کغز و‌اعصاب اکثر دکتر مغز اعصابا مشاور یا همون روانپزشک هم هستن یا مشاورع میدن بهت کدوم شهرین؟

خیلی درد بدیه من خواهرم بود همش توی جمع خانوادگیمون تو فامیل یا هر کی اینجور مبشد تپش قلب مبگرفت هی میگفت من دارم بیهوش میشم یا همش میگفت من انگار کوچولو‌شدم به سقف خونه اویزونم خیلی بد بود من مثلا پیشش بودم تا تو مریضیاشکنارش باشم منم کم کم داشتم مریض میشدم خدا برا بنده ای نیاره

اها مغزواعصاب اکی..مشهدم..

اوکی اگه مصیرتون به شمال خورد پیش دکتر مزدرانی ساری یا بابل سالمی  دکترای فوق العاده ای هستن ان شالله خوب شی عزیزپلم