2777
2789
عنوان

شبا خیلییی میترسم همش استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

این نتیجه افکار خودتونه و عامل درونیه.

سعی کنید مطالب یا فیلم یا هر موضوعاتی شبیه طرز تفکرتون رو تو رسانه دنبال نکنید.

دوم اینکه هر دقت حسش رو داشتید فقط ی سرچ در مورد آیت الکرسی انجام بدید.

اگر مداومت کنید به خوندن این سه آیه یک هفته به بعد متوجه ی تاثیرش روی آرامش و اطمینانتون خواهید شد🌷

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
اخه شبو روز داره ! ب این فک کن ترست میپره

اخرشبا واقعا با صلوات میخابم  کارم ب جای رسیده شبا درارو قفل نمیکنم میگم اگ کسی اومد راحت فرار کنیم فک کنم دیوونه شدم

بری دکتر بهت قرص میدع خوب میشی خواهر منم از شما بدتر بود خیلی همه ما نگرانش بودیم اون حتی اگ هزار نفرم بودیم کنارش باز میترسید الان شکر خدا خوب شد

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
اخرشبا واقعا با صلوات میخابم  کارم ب جای رسیده شبا درارو قفل نمیکنم میگم اگ کسی اومد راحت ...

یکی دیوونت کرده اونو پرت کن ازون دری ک باز میذاری بیرون حل میشه🤣

کسیکه خوابرو میتونی بیدار کنی ولی کسیکه خودشو ب خواب زدرو هرگز نمیتونی بیدارش کنی
بری دکتر بهت قرص میدع خوب میشی خواهر منم از شما بدتر بود خیلی همه ما نگرانش بودیم اون حتی اگ هزار نف ...

من شوهرمم کنارمه باز میترسم بعضی وقتا میگم الکی ک نیس یکی راحت بیاد بکشدت و بره اما سریع اون فکرا میادسراغم اصلا چاقو و تیغ میبینم خوف میکنم

من شوهرمم کنارمه باز میترسم بعضی وقتا میگم الکی ک نیس یکی راحت بیاد بکشدت و بره اما سریع اون فکرا می ...

میفهمم حالتو عزیرم باید بری دکتر مغز و‌اعصاب هر چی زودتر بری ب نفعته با چنتا قرص خوب میشی ان شالله

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان