2777
2789

این ویروس لعنتی همه رو حساس کرده.

خدای نکرده بچه یه سرفه کنه میگن فلانی بغل کرد بهتره نزدیک بچه نشین.

پارسال دختر من بدنیا اومد به همه ی فامیل اعلام کردیم تا ده روز کسی لطفا نیاد دیدن بچه.

البته نه به این رکی.

از قبل نمه نمه به همه گفتیم. راضی نیستیم تا ده روز کسی بیاد.

حرف شما رو جفت چشمام ولی چرا تا مادر و خواهر خودش میان تو بغل روناس و خودشم میدونه زنگ نزده

هممون اینطوریم دیگه 

من خودم با خالم ک دست اینا میدم

میترسم بابام ببینه.بعد ی بلایی ک سرم اومد اون بدبختو مقصر بدونه 

بعد واسه خانواده خودش زیاد حساس نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😏فقط دلش میخواد منو خواهرم قطع رابطه بکنیم

شما خودت نی نی نداری مگه

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

عزیزم خودتون بچه ندارید 

من بودم دیگه اصن پا خونشون نمیذاشتم 

مردک عوضی بره گم شه بچه دارن ک دارن 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

چقدر عقده ای ولی شما خوش بین باش بگو به خاطر کروناست خواهرتم اگه عرضه داشته باشه جبران میکنه نمیذاره دست مادرشوهر و خواهرشوهر به بچش بخوره اگر دلیل شوهرش منطقی باشه و به خاطر بیماری باشه که خواهر خودش با شما فرقی ندارن

نگرانه دیگه ب دل نگیرین ب روی خودتونم نیارین .. حق داره اونم

اگه نمیارم بخاطر خواهرمه وگرنه اونقدر درد ازش بدل دارم مثه انگل باهاش برخورد کنم

روز زایمان خواهرم بچه رو اوردن گفتم ب مامانم اللهی فداش شم نگا بینیشو چقد پهنه نه گذاشت برداشت از اون ور سالن میگه آخه عین خاله شه خودتم با عمل بینی داری😐

عزیزم بعضیا هستن کلا دوس ندارن بچه هاشونو دست کسی بدن ماهم داشتیم تا بچشو بغل میکردیم بهونه میورد می‌گرفت ازمون

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿
نمیدونم والله اگه ب کروناس ک نباید بزاره خواهر خودم بغل بگیره بچه رو

چه ربطی داره خواهرت مادر بچه است!

اینا بچشون تازه دنیا اومده حساسن روش ، کم کم درست میشن شما به دل نگیرید