2777
2789

اسی بخاطر کروناست یا با هم مشکل دارن؟

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا نمیدونم اصن هنگم

شاید حسودیش میشه از اینکه خودش ندیدتش

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

چه شوهر بیکاری داریا شوهر منکه به بچه‌های داداش خودش هم نگاه نمیکنه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خوب دليل محكمش كرونا ميتونه باشه ديگه چرا خودت رو ميزني اون راه و ننه من غريبم بازي در مياري خودتم باشي بدون كرونا دوست نداري به بچه تازه دنيا اومده كسي دست بزنه چه برسه كرونا هم هست و به راحتي منتقل ميشه 

احتمال قوی بخاطر کروناست بچه ی خواهر منم چهار ماهست شوهرم به خواهرم میگه بدش بغلم خواهرم قشنگ میگه نمیدم ممیترسم شوهرمم اصلا به دل نمیگیره فقط بهش میگه ندید بدید بچه ندیده 

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل
خب بهش دست نزنید😕 اه اه چه ادم بی عقلیه اون بچه بخاطر اقا باید قطع رابطه کنه؟

از قرار معلوم اینطور هست😢😢

دلم نمیاد بدبختیم همینه اولین خواهرزاده اونم از خواهر کوچولوم

خب منم دوست ندارم ، کسی به بچم دست بزنه  به خاطر کرونا🥴

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
از قرار معلوم اینطور هست😢😢 دلم نمیاد بدبختیم همینه اولین خواهرزاده اونم از خواهر کوچولوم

شاید بخاطر کرونا میترسن

ناراحت نباش

بچشونه شاید بخاطر کرونا نگرانن

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
خب  چ میشه کرد اینروزا همه میترسن  فردا پس فردا س اون بچه اتفاقی بیوفته.با اینکه ب شما رب ...

حرف شما رو جفت چشمام ولی چرا تا مادر و خواهر خودش میان تو بغل روناس و خودشم میدونه زنگ نزده