2777
2789

😶😶🙄

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@جانباز_نی_نی_سایت  

نگار بیا اینجا تو بلدی  

هممون باید بریم چند واحد دلجویی پیش سعدی پاس کنیم فقط اونجاش که میگه                     ای سرو خوش بالای من   ای دلبر رعنای من                                                                         لعل لبت حلوای من        از من چرا رنجیده ای؟                                                                                       
آره من دارم قبلنا خیلی میومد سراغم وقتی تنها میخوابیدم  تو خواب اذیتم می‌کرد، مثلا حس میکردم د ...

جدی واسه من اینطوری نیست اما همش خواستگاری هام بهم میخوره بعضی وقتا تا مرحله اخرم پیش میره یهو خراب میشه دوستم منو برد پیش یک دعا نویس گفت همزاد داری باید دور بشه ولی گفت خودم نمیتونم کامل دورش کنم

جدی واسه من اینطوری نیست اما همش خواستگاری هام بهم میخوره بعضی وقتا تا مرحله اخرم پیش میره یهو خراب ...

آره درسته منم درگیرشم ب من گفت همزادت دختره 

نمیذاره کسی بهت نزديک شه

اما کاری نکرد ک بره دور شه 

دارم با نماز و قرآن انشالله حلش میکنم بذاره ازدواج کنم لعنتی

آره درسته منم درگیرشم ب من گفت همزادت دختره  نمیذاره کسی بهت نزديک شه اما کاری نکرد ک بره دور ...

به من گفت همزادت مرده و نمیزاره ازدواج کنی تا وقتی ازت دور بشه لطفا هر کسی چیزی یا کاری میدونه که بشه دور بشه بهم بگه😭

اهان یادمه منم ی خانمی اومد تو خونم دور میخورد و دعا میخوند

منم همزادم نمیزاشت خواستگاریام ب نتیجه برسه

تقریبا دو ماه بعد از اینکه این خانم اومد دعا خوند نامزد کردم

ی انگشتر حدید هم دستم کردم