دوستان نظرتون راجع به این بی بی چک ها چیه پررنگ ترشده یا کمرنگ تر یا فرقی نکرده؟؟؟
۳۵ روز از سقطم گذشته بچه ای هم درکار نبود فقط گفتن ی توده تو تخمدان راست هست ک خودش اومد دفع شد. دوازده روز بعدشم پری شدم . جلوگیری نداشتم دوره هام ۳۱ روزست الانم روز ۱۷ سیکلم هستم.
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه ۱۷ سیکل خیلی زوده برای اینکه بی بی مثبت شه حداقل باید ده روز از تخمک گذاریت رد شه که کم ک ...
نه دردی ندارم فقط مثل دوماه پیش ک حامله بودم از وسط سیکلم کمردرد داشتم الانم دوسه روزه باز همون کمردردو دارم .شدیدن هم گرسنم میشه . گزاشتم هفته دیگه اگه باز بی بیچکم مثبت شه آز خون بدم ک حداقل یه هفته ب موعد پریم مونده باشه
دختر خوب تازه امروز تخمکگذاریته هنوز حاملگی هم صورت نگرفته چجوری بی بی چک بخواد بخاطر بارداری مثبت بشه😀بخاطر هورمون hcg باقی مونده تو بدنت از بارداری قبلیته