2777
2789
عنوان

متخصصای بی بی چک بیان ی لحظه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 25 پست
دختر خوب تازه امروز تخمکگذاریته هنوز حاملگی هم صورت نگرفته چجوری بی بی چک بخواد بخاطر بارداری مثبت ب ...

تخمک گزاریم روز ده و یازده بود ب احتمال زیاد چون ترشحات تخمک گذاری زیاد داشتم همون دو روز ک  قطع شد 🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخمک گزاریم روز ده و یازده بود ب احتمال زیاد چون ترشحات تخمک گذاری زیاد داشتم همون دو روز ک  قط ...

عزیزم چون دوره هات 31 روزه س اگر پریودات منظمه،روز 17 سیکل روز تخمکگذاریته...حتی اگه ترشح نبینی...خودتو درگیر بی بی چک و وسواس شدن راجبش نکن بخاطر آرامش خودت میگم😊

عزیزم چون دوره هات 31 روزه س اگر پریودات منظمه،روز 17 سیکل روز تخمکگذاریته...حتی اگه ترشح نبینی...خو ...

منم تقویم پریودی دارم تو اون زده روز ۱۷ ۱۸ تخمک گزاری اما من هرماه تا روزای ۱۰ ۱۱ ۱۲ ترشحات تخمک گزاری دارم بعدشم قطع میشه . پریودامم نسبتا نامنظمه یا جلو میندازه  حتی ی بار روز دهم ترشحات تخمک گزاریم قهوه ای شد دو روز رفتم دکتر و سونو گفت داری تخمک ازاد میکنی برا اونه دو روز بعدشم قطع شد 🤔 

منم تقویم پریودی دارم تو اون زده روز ۱۷ ۱۸ تخمک گزاری اما من هرماه تا روزای ۱۰ ۱۱ ۱۲ ترشحات تخمک گزا ...

گفتم اگر پریودات منظمه،،اگر نیست بله احتمال جلو عقب شدن تخمکگذاریت هست.با این حال حتی اگه روزهای 10و11هم تخمکگذاریت بوده باشه به این زودی بی بی چک نشون نمیده اونم به این پررنگی...مطمئن باش و ذهنتو انقد درگیر نکن

اهههه نمیدونی چ استرسی میکشم سر این بی بی چک ها😣😣

میفهممت اما بااینکار فقط خودتو آزار میدی...الان چون تازه سقط داشتی باید به بدنت و ذهنت استراحت بدی نه اینکه به این سرعت باز خودتو درگیر بی بی چکو...کنی

تجربه کردم که میگم

میفهممت اما بااینکار فقط خودتو آزار میدی...الان چون تازه سقط داشتی باید به بدنت و ذهنت استراحت بدی ن ...

سه ساله اقدامم اما هیچی ب هیچی 😢 آزمایشامونم همه سالم اما نمیشه انقد خوشحال شدیم دوماه پیش اونم اونجوری شد افتاد  😔همین دوماه پیش ۹ باز آز خون دادم اخرشم گفتن تو تخمدان راسته 😔

سه ساله اقدامم اما هیچی ب هیچی 😢 آزمایشامونم همه سالم اما نمیشه انقد خوشحال شدیم دوماه پیش اونم اون ...

میدونم انتظار سخته اما هنوز وقتش نرسیده...انشالله به زودی شماهم مامان میشی🙏آزمایشای ایمنی انعقادی و عکس رنگی هم دادی؟

میدونم انتظار سخته اما هنوز وقتش نرسیده...انشالله به زودی شماهم مامان میشی🙏آزمایشای ایمنی انعقادی و ...

اره هم من هم همسرم انجام دادیم گفتن هیچ مشکلی نیست  فقط همسرم کم تحرکی اسپرم داشت ک با دارو خوب شد ی مدت ول کردم دیگه دکتر نرفتم دوماه قبل عید باز دوباره ازمایش دادم هم خودم هم شوهرم گفتن سالمین اسپرماشم خوبه برا بارداری . رفتم پیش ی دکتر مرد این دفعه بهم ماه اول کلومفین داد ک نتیجه نداد ماه بعد لتروزل و امپول hcg داد ک اون نتیجه داد ولی چ فایده ک تو گفتن ی توده تو تخمدان راسته و همونه بارداری خارج رحمی ک خودشم اومد دفع شدبعد سقط باز هورمون بارداریم بالا رفت  ۱۷ روز پیشم بتا ۱۰۸۵ بود دوروز بعدم شد ۶۰۶ و پریود شدم دیگه نرفتم از بدم . سه بار سونو دادم واژینال گفتن رحمت سالمه و بقایا نداری 

اره هم من هم همسرم انجام دادیم گفتن هیچ مشکلی نیست  فقط همسرم کم تحرکی اسپرم داشت ک با دارو خوب ...

اگه مشکل خاصی ندارین قرص و آمپول نزن که بدتر دردسرسازه،فقط با طب گیاهی و تغذیه ی درست برو جلو حتما به زودی نتیجه میگیری🙏