2777
2789
عنوان

خانمای گل یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 24 پست

سلام عزیزم

خوبی گلم؟؟

وای چقدر گشتم دنبالت

خواستم بهت بگم چیزی نبوده بخدا

باور کن اصلااااا ذره ای ازت ناراحت نیستم

اون شب خیلی ناراحت بودم(بخاطر همه چیز)واسه همین نشد که مفصل جوابت رو بدم

ببخشید واقعا

همه شما مثل خواهرمین،مگه میشه آدم از خواهرش ناراحت باشه آخه؟؟؟!

همتون رو دوست دارم

مرسی عزیزم واسه دعات،ایشالا مامانت هم شفا پیدا کنه و سالم و سلامت همیشه کنارتون باشه😍😍

دوستت دارم گلم😘

زندگیم آقامه😍
چی شده ب منم بوید

والا سر یه سوتفاهم. یه حری بی منظور زدم ناراحت شد. همون شب که گفت متآسفم برات حالم انقد بد شد دلم لرزید گفتم نکنه دلشا شکستم  مادرم حالش بد شد گفتم لابد چون دل بنده خداروشکوندم. لعنت بهم که یه چیز زود به دلم میفته ازش حلالیت خواستم. والا ته دلم چیزی نبود شفاعت مادرما وپسر ایشونا همون شب ازخدا خواستم.   خدا لعنتم کنه گفتم خدایا  اگه بزرگی معجزتا نشون بده  کفر گفتم   حالم خوب نبود.خدا مارما بهم برگردوند شرمنده خودش کرد منامعجزشا نشون داد.  انشاله حال پسر ایشونم با معجزه خوب بشه. .از نی نی سایت برم بهتره دیگه دل کسیا نشکنم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا سر یه سوتفاهم. یه حری بی منظور زدم ناراحت شد. همون شب که گفت متآسفم برات حالم انقد بد شد دلم لر ...

عزیزم پسرشون دیگ سرطان نداره منفی شد خدا راشکر 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
سلام عزیزم خوبی گلم؟؟ وای چقدر گشتم دنبالت خواستم بهت بگم چیزی نبوده بخدا باور کن اصلااااا ذره ا ...

وای سلام خوبی .  دختر میبینی با دل آدم چه میکنی بیام بزنمت  

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
یعنی چی    

مگ برا این نبود ک پسرشون سرطان داشت شما براش دعا کردی 

پسرشون سرطان نداره تستشون منفی شد تاپیکاشون و بخون

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
مگ برا این نبود ک پسرشون سرطان داشت شما براش دعا کردی  پسرشون سرطان نداره تستشون منفی شد تاپیک ...

وای جدی میگی؟وای تگش میشه بکنی نمیاد برام نمیسه. وای خدایا شکرت