2777
2789

سلام خانومای خوب و مامانای مهربون 

من هر روز اینحا کلی تاپیک میخونم برا برنامه ریزی از گل بوته خانم از بانو ارتمیس شقایق و..... 

امروز با خودم فکر کردم خوندن تنها کافی نیست و بالاخره یه روز باید انجام بدم 

این تاپیک رو زدم که خانومایی که مثل من هستند و میخوان شروع کنند از اینجا باهم برنام ریزی کنیم برای فردا البته پله پله و آروم 🌹

دنیـا همه شعر است به چشمم، اما، شعری که تکان داد مرا، چشمِ تو بود❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اون تاپیکارو تا حالا نخوندن برنامه ریزی برای چه کارایی

برای زندگیشون برنامه ریزی کرده بودن 

چیکار کنیم،؟

مثلا برنامه ریزی برای کارای روزانه که الکی وقتمون و تلف نکتیم به خودمون و زندگی برسیم و... 

نمیشه ک من خوب باشم شوهرم لج باز چجوری ملکه باشیم

خب عزیزم برا ارامش خودت انجام بده شما قبل از این که همسر اون اقا باشی متعلق به خودتی

مثلا برنامه ریزی برای کارای روزانه که الکی وقتمون و تلف نکتیم به خودمون و زندگی برسیم و... 

من امروز جارو برقی کشیدم گردگیری کردم یه ساعت دیگم میخوام برم افطار درست کنم واسه همسرم😍

فردا هم شاید یکم جابجایی داشته باشم😥

سکوت را دوست دارم،بخاطر اُبُهَتِ بی پایانش✌😏
من امروز جارو برقی کشیدم گردگیری کردم یه ساعت دیگم میخوام برم افطار درست کنم واسه همسرم😍 فردا هم ش ...

خسته نباشی عزیزم🌹

نوش جونش دست شمام درد نکنه

منم صبح جارو زدم ظرفهای سحری رو شستم به دخترمم غذا دادم بقیش هم بی حال نی نی سایت بودم افطار هم همسرم بیشتر حاضری میخوره 

جابه جایی دکوراسیون یا خونه؟ 

وقتی نمیزاره برم خونه خواهر و فک و فامیل چجور آرامش داشته باشم؟

عزیزم اشتباه نکن طرز درخواستت رو عوض کن یه مدت صبوری کن اگر میخوای زندگیت قشنگ بشه مطمعن باش خودش میزاره بری

خسته نباشی عزیزم🌹 نوش جونش دست شمام درد نکنه منم صبح جارو زدم ظرفهای سحری رو شستم به دخترمم غذا د ...

مرسی گلم💗

خونه یکم مدل چیدمانش دلمو زده.خواستم الان انجام بدم که جون ندارم و پسرمم خوابیده بزووور😥😥

@kaktos97 عزیزم نمیدونم چرا نمیتونم جواب کامنت بدم اگه موافقین باهم هر شب برنامه فردتمون رو هماهنگ کنیم که فعال بشیم اگر سختته که هیچی موفق باشی گلم

@kaktos97   عزیزم نمیدونم چرا نمیتونم جواب کامنت بدم اگه موافقین باهم هر شب برنامه فردتمون رو ...

اوکی عزیزم چطور این کارو کنیم

اوکی عزیزم چطور این کارو کنیم

عزیزم یه برنامه کلی هر روز میزاریم مثل رسیدگی به خومون یا قران خوندن جزئیات رو هم شب قبل میگیم شکا کارهای خودت و بگو منم کارهای خودم و وقتی هم تموم شد بهم میگیم که انرژی بگیریم راستی برنامه کلی رو شب قبل مینویسیم ولی برا این که بهمون فشار نیاد و کوچولو ها هم اذیت نشن از اذان صبح تا ظهر چند تا رو انجام میدیم بعد از ظهر تا شب بعد هم از اذان شب تا موقعه خواب هر روز هم برا یه اخلاق خوب قرار میزاریم موافقی؟