2777
2789
عنوان

خیانت نکنید

466 بازدید | 70 پست

خانوم گل از یه جایی به بعد اگه ببخشی خیانت همسرتو ، اشتباه بزرگی میکنی که جز نابودی خودت و بچه ت نتیجه ای نداره ، اگه یه بار بخشیدی دوبار بخشیدی و درست نشد ،بار سوم دیگه داری به خودت و بچه ت خیانت میکنی که میمونی ، با یه اعصاب داغون نمیشه یه بچه ی شاد و سالم بزرگ کرد ... بار اول که خیانت دیدی خیلی محکم و جدی باهاش اتمام حجت کن بعدش سنگ تموم بذار برا درست شدنش و برگشتش به زندگی، طوری که اگه بازم خیانت کرد پیش خودت فکر نکنی که شاید یه جاهایی خودت کم گذاشتی ...

و در آخر کثیف تر از زنی که به همجنس خودش خیانت میکنه و وارد زندگی یه مرد متاهل میشه نداریم (کاری با مردا ندارم اونا که تکلیف شون معلومه)

ببخشید اگه ناراحت شدين ، یه جایی کلی خانوم داستان خیانتی که بهشون شده و میشه رو گفته بودن واقعا اعصابم بهم ریخت ، آخه از زنی که شوهرشو تو بدترین وضع با یه زن دیگه ميبينه مگه چیزی هم می مونه برا ادامه زندگی؟😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هم کسی بگه عمرتو تلف نکن همه میریزن سرش ک مگه زندگی الکیه ک طلاق بگیره انگار خیانت مردا برای خانوما خیلی چیز عادی شده 😑

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
اگه هم کسی بگه عمرتو تلف نکن همه میریزن سرش ک مگه زندگی الکیه ک طلاق بگیره انگار خیانت مردا برای خان ...

آخه اگه یه اشتباه باشه و همون بار اول بذارتش کنار آره ولی دیگه ده بااااار تکرار کرده به چه امیدی ميمونين آخه ؟ اگه به خاطر بچه س که همون بچه بزرگ بشه ازت گلایه میکنه که چرا با همچین آدمی ادامه دادی

آخه اگه یه اشتباه باشه و همون بار اول بذارتش کنار آره ولی دیگه ده بااااار تکرار کرده به چه امیدی ميم ...

ولی واقعا خییییلی کم هستن مردایی ک یه بار این کارو بکنن اکثر مواقع کسی ک خیانت میکنه و تو این راه قرار بگیره دیگه غرق میشه 

خدا برای کسی نیاره 😞

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
بچه ها به نظر شما مرد متاهل به چه دلایلی میره چت میکنه و صمیمی میشه با یه خانم؟مدتها از این قضیه گذش ...

وقت گذروني ، سرگرمي ، بعضی مواقع کمبود محبت و عقده ، خواه ناخواه وقتی یه مدت به هر دلیلی با یکی حرف بزنی دیگه باهاش صمیمی میشی

از دری که فقر بیاد ازاون در ایمان میره بیرون.....

اینو صدبار با خودتون تکرارکنین.

باید یک فکری برا وضعیت اقتصادی مملکت بشه باید هرکس که اختلاس میکنه قطعا وبدون رحم اعدام بشه نباید بین مجرما تبعیض باشه.

باید یک فکری برا زنان سرپرست خانوار بشه باید هرکس که ازراه رسید اوند دادگاه زرتی طلاقش ندن که اونام واقعا نمیتونن زندگی کنن راحت تر جداشن

باید زنها ومردا قبل ازدواج به طور جد مهارتهای همسرداری رو یاد بگیرن تا رفتن زیر سقف سر تیکه کردن یک مرغ طلاق نگیرن.

باید این مشکلات حل بشه ناخوداگاه امارای طلاق خیانت اغتیاد کم میشه

لطفا برای عاقبت بخیر شدن من یک صلوات بفرستین ممنونم😘