2777
2789
عنوان

واییییی این چه وضعیه...

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 65 پست
الهیییی...خدا به بابات رحم کنه

وای تو دیگ نگو دوست دارم ب زمین‌و زمان فحش بدم با این رسما ینی چی لذت یکی دیگه میبره اسم‌واس یکی دیگ‌میشه درد و دخترمیکشه واسش بچه میاره بعد مامان و بابای همون دخترم باید سیسمونی بخرن وای سرمو کجا بکوبم 😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه رسم خوبی...

اره جهیزیه ام همینطوری البته بعضی هام دلشون میخواد میگیرن ولی اصلا فشار نیست رو این چیزا حتی پسرامونم از غریبه دختر بگیرن همینه غیر از اینکه اون خانواده دلش بخواد بده

من خودم خیلی رسمارو برداشتم تو مراسم ازدواجم...ولی این رو واقعا نمیدونم چی بشه...ولی سعی میکنم کم‌بگ ...

باور کن هر کاری بکنی ن تنها عزیز نمیشی بلکه میگن وظیفش بود...بذا همسرت یادبگیره ک ازدواج کرده مسولیت زن و بچش با خودشه...این رسمای اشتباه نمیدونم از کجاس ....همون جهزیه هم لطف بزرگه ک خانواده دختر میکنن وگرنه وظیفه مرده هم شرعی هم قانونی ولی ما ب عرف احترام میذاریم و میگیریم ولی همه چی حدی داره چ گناهی کردن ک دختر بدنیا اوردن ....الان خیلیا جبهه میگیرن مرد هم خونه میگیره...اره مرد خونه داره ب اسم خودشه روز ب روزم قیمتش بالامیره ولی جهزیه چی؟؟؟؟فک کردین چقد هزینه میشه اخرم خرابو هیچی ب هیچی خدانکنه مرد قدرنشناس باشه

من نزاشتم بابام چیزی بخره خیلی گفتن گفتم ن  ۸ سال قبل کل سیسمونی خواهرزادمو بابام خرید  ...

واقعاااا هم...کاره خوب رو شما کردی...

خوشبحالت که تونستی جلوی همسرت و خونواده ش و اطرافبان وایستی..

😊😊
ممنون...هنوز اقدام نکردم یعنی بابت پلی کیستیک بودنم خیلی میترسممممم حتی از اقدام..میترسم به دره بسته ...

تا خدا هست غصه و ناامیدی چرا این فکرارو نکن بسپار دست خودش ولی اقدام کن خدایی نکرده سنتون بالا نره

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
باور کن هر کاری بکنی ن تنها عزیز نمیشی بلکه میگن وظیفش بود...بذا همسرت یادبگیره ک ازدواج کرده مسولیت ...

من ۸ ماه پیش ۳۴۰ تومن جهیزیه اوردم..روز به روزم میگم خاک تو سرممممممم که انقدر اوردم..

دقیقا خونواده شوهرم اخرش گفتن ما جه بدونیم شما جهیزیه خوب دادین شاید طبق وظیفه و رسم خودتون کم هم گذاشته باشین..

😊😊

چرا از اول که بچتون به دنیا نیومده همه چی رو براش فراهم میکنید  اونم با سلیقه خودتون .چرا فکر میکنید اگه یه اتاق ۱۲متری رو پره اثاث کنید دارید کار خوبی میکنید ...مثلا یه نوزاد دختر چه احتیاجی داره بیست رنگ لاک داشته باشه که تا بیاد به سن استفادش برسه همشون خشک شدن بجای بجای این کارا فقط وسایل واجب بخرید بقیش رو براش پس انداز کنید .نزارید از اول همه چیز انتخاب شده باشه .بجاش وقتی دوسالش شد دستشو بگیرید ببرید مغازه ببینید خودش مثلا کدوم رنگ یا کدوم خوراکی رو دوست داره بزارید خودش مفهوم انتخاب رو یاد بگیره 

آنقدر انگشت نکنید بجاش ریپلای کنید خب
وای نمک نشناسا

انقدرررر نمک نشناس هستن که حد نداره...هرکارییییی بابام میکنه میگن داره که میکنه...واسه دخترش میکنه...

بی ارزش میکنن خوبیای خونوادم رو.

به خاطر همین اصلا دلم نمیخواد خونواده م تو زحمت بیفتن..بی لیاقت هستن..

😊😊

همونی ک بچه رو درس میکنه همونم سیسمونی رو بگیره فقط درس کردنش ک مهم نیس اونو همه بلدن لذتش از شوهر فامیلی از شوهر ولی هر چی خرج باید پدر زن بکشه یعنی چی اخ حتی این جهاز هم ب نظرم چرته ک چرا باید هم دختر بدن هم جهاز همون ک دختر میدن دست یکی حالا کلی هم کار میکشه ازش نا انصافیه 

واقعاااا هم...کاره خوب رو شما کردی... خوشبحالت که تونستی جلوی همسرت و خونواده ش و اطرافبان وایستی..

بنظرم اگر خودمون کار کنیم و پول خودمونو بدیم سیسمونی بخریم فقط همسر متوجه میشه ، خانوادش نیازی نیست بفمن که بعداً هم چیزی بگن

بنظرم اگر خودمون کار کنیم و پول خودمونو بدیم سیسمونی بخریم فقط همسر متوجه میشه ، خانوادش نیازی نیست ...

اصلا ادم کار کنه از پس انداز و درامد شخصی هزینه کنه نیازی نیس خوده همسر هم بفهمه...

😊😊