2777
2789
عنوان

کتک خوردن از شوهر

127 بازدید | 13 پست

یا حتی دیدم کتک خوردن از نامزد یا دوست پسر انقدر اینجا معمولی و عادیه که مغزم و خراب کرده

من خودم یه دختر دارم همش به این فکر میکنم اگه مثلا دختر من توی همچین رابطه ای باشه و همونجا با زانو نزنه وسط پای مرده و مستقیم نیاد به ما بگه تا مام یه دور بریم بزنیم وسط پای اون شخص تا مطمئن شیم که نسل همچین حرومزاده ای منقرض میشه کامل چی!؟🫠

بابا منظورتون چیه طرف میزنتتون براش مخفی کاری میکنین و به خانوادتون نمیگین یا همینجوری وایمیستین بزنه و میمونین باهاش 🥲دخترا ارزشتون بیشتره از این حرفا نکنید توروخدا

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

فکر کردم کتک خوردی و تاپیک زدی خواستم بیام دعوات کنم اگه توام نزدیش

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم سر هیچ کسی نیاد وهمینطور برای دخترتون هیچ وقت پیش نیاد اصلا به همچین چیزی راجب دخترتون فکر نکنید

کتک زدن چیز عادی ای نیست وتقصیر خود دختراست که اجازه میدن یه نفر جرات کنه همچین غلطی بکنه

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

اکثر این مدل خانما یا تحصیلات و هنر و شغل ندارن که بتونن با تکیه بهش برن مستقل بشن، یا خانواده ی حمایتگر ندارن، یا هنوز توی عصر زشت بودن طلاق گرفتارن. اگه جزو این موارد نباشن به احتمال قوی عقل ندارن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

نه بابا من جد و اباد طرف و میارم جلو چشماش دست بهم بزنه ،بعدم خانوادم و میفرستم اونام یه دور جد و ابادش و بیارن جلو چشماش

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

منم همین فکرو کردم😅

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

اینجا واقعا عجیبه

من اطرافیانو میبینم انگشت شوهره بخوره بهشون خون به پا میکنن

همین خواهر خودم نصف شوهرش نیست ولی اجازه ی همچین چیزی نمیده

یه بار از خواهر زادم پرسیدم بابات مامانتو تا حالا کتک زده خیلی جدی گفت نه ولی مامانم همیشه تو بحثاشون بابامو میزنه😂😂

و خواهرمم تایید کرد

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

آدم ها با هم فرق دارند. دختر مظلومه و ضعیف. نگاه به سر و صدا و های و هوی نکن. جنس زن شکننده

نه بابا من اصلا مظلوم و شکننده نیستم ،یه بار یه بنده خدایی تو محل کار اروم هولم داد کولی بازی ای در اوردم که اون سرش ناپیدا😅😌

نه بابا من اصلا مظلوم و شکننده نیستم ،یه بار یه بنده خدایی تو محل کار اروم هولم داد کولی بازی ای در ...

شما که نه عباس آقا 😜😁

ولی ببین مردهای ظالم اول اعتماد به نفس دختر را می گیرند و له می کنند بعد ظلم های دیگه، اینطور که می بینی دختر خانم، کتک میخوره و جیک اش در نمی یاد.

اینجا واقعا عجیبهمن اطرافیانو میبینم انگشت شوهره بخوره بهشون خون به پا میکننهمین خواهر خودم نصف شوهر ...

حالا زدن مرد هم. جالب نیست🤐🤐

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
حالا زدن مرد هم. جالب نیست🤐🤐

حالا زنا اونقدرا زور ندارن که مثل مردا کتک بزنن

نهایت انگار قلقکشون دادی

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

حالا زنا اونقدرا زور ندارن که مثل مردا کتک بزنن نهایت انگار قلقکشون دادی

هرچی. باشه. جالب نیست که

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم