2777
2789
عنوان

واییییی این چه وضعیه...

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 65 پست
اخه نمیشه که...ادم مجبوره بگیره...نگیری هم یه داستانه.. من تازه جهاز اوردم ولی جون تنبلی تخمدان دار ...

پدرتون بهشون اگر فشار میاد و مشکل مالی دارن ، خب اگر سرکار میرید بخشی رو بزارید برای سیسمونی عزیزم

میتونی از تولیدی سفارش بدی سرویس چوبتا به هرحال قیمتش پایین تره منکه میدم داداشم بسازه کابینت سازه

باز خوبه برات خیلی مناسب تر میفته...

حالا که من بچه ندارم...ولی تصمیم داشتم اقدام کنم..

😊😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهیییی...خدا به بابات رحم کنه

وایی بیخیال باباها چه گناهی کردن من که فامیل مادری پدری هیچکس سیسمونی نمیخرن یعنی چی یکی دیگه عشق خالش میکنه بچه میاره بعد یکی دیگه کمرش زیر هزینه ها خورد بشه بیخیال اگر شوهر داره بخره ندارهم بچه نیاره

پدرتون بهشون اگر فشار میاد و مشکل مالی دارن ، خب اگر سرکار میرید بخشی رو بزارید برای سیسمونی عزیزم

خداروشکر بابام مشکل مالی نداره اصلا..و میتونه هزیته کنه ولی خودم از دلم نمیاد اون هزینه کنه..اخه که چی...

بچه ی همسره منه...نوه پسری فامیله شوهره منه...پس بابای من این همه خرج کنهههه..واقعا خیلی پوله خوب..ادم دلش میسوزه

😊😊
عزیزم چیزای واجبو بگیر، حالا از اون اول بچه باید تخت داشته باشه،اصلا بچه بدنیا میاد، میشه بچه رو گذا ...

منکه فعلا سرویس کالسکه نمیخرم تخت هم هنوز به تصمیم نهایی نرسیدم تشک و لحافشم خودم میدوزم تزیینات اتاقشم خودم دوختم و دارم انجام میدم تا جایی که بتونم 

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
باز خوبه برات خیلی مناسب تر میفته... حالا که من بچه ندارم...ولی تصمیم داشتم اقدام کنم..

انشالله به سلامتی باردار بشی عشقم

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
دقیقا که الان تو ذهنم وسایلارو جمع بندی میکنم میبیتم والا همون ۵۰ ۶۰ تومن میشه...

يه شيشه شير شده ١٠٠ تومن 

مثلا من زيرانداز يه بار مصرف گرفتم كه هيچوقت استفاده نشد امروز از كمد آوردمش بيرون اون موقع ١٠ تومن خريدم شده ٣٠ تومن

واقعا افتضاح شده قيمتها

الهیییی...خدا به بابات رحم کنه

من نزاشتم بابام چیزی بخره خیلی گفتن گفتم ن 

۸ سال قبل کل سیسمونی خواهرزادمو بابام خرید 

من نزاشتم گفتم دنیا اومد مثل بقیه ی کادو بدید

وقتی همه چی انقد گرونه بابام چرا بخره 

بچه ی بابام فقط من نیسم ک

پارسال جهیزیه داده بسمه الان میگم کاش بعضی چیزارو  اونموقع نمیگرفتم والاااا

❤❤🐥🐣
مبارک باشه عزیزم.الهی به سلامتی..و خوشی

فدات عزیزم