2777
2789
عنوان

خانوماي شاغل و موفق بياين

457 بازدید | 22 پست

حس بدي دارم تو زندگيم

من هميشه دوست داشتم شاغل باشم

متولد ٧٤ ام ليسانس حسابداري دارم از دانشگاه غير انتفاعي.

كلييييي فاميل گردن كلفت داريم ولي هيچ كاري نميكنن...

منم هرجا اومدم برم سركار سابقه خواستن

حالا يه مدتيه حدودا سه ماه شايدم كمتر دارم ميرم پيش يه اقايي كه دفتر حسابداري داره و تو حسابداري خبره س

داره بهم نرم افزار و كاراي حسابداري رو ياد ميده

هرروز ٩.٣٠ تا ٢ ميرم

حقوقم نميده هيچي

گفته ياد بگيري ممكنه ببرمت سركار

ولي خب كارايي كه اون ميبره خيلي تعريفي نيست من دوست ندارم.

بچه ها حس بدي دارم

٢٥ سالمه نه ازدواج كردم نه شغل دارم نه بيمه

دوستم با پارتي رفته سركار ١٨٠٠ميگيره ماهي

دوست دارم استخدام دولت شم ولي اصلا ازمون استخدامي نميذارن

حس بدي دارم

دلم نميخاد ديگه برم پيش اين اقاهه چون حقوق نميگيرم

بنظرتون منم يه روزي موفق ميشم؟

ميشه منم استخدام دولت بشم🥺🥺

خب رشتت جوریه باید بری یه مدت پیش کسی کار کنی و سابقه جمع کنی حتی بدون حقوق

تا موفق شی

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

خب رشتت جوریه باید بری یه مدت پیش کسی کار کنی و سابقه جمع کنی حتی بدون حقوق تا موفق شی

وقتي دوستمو ميبينم آتيش ميگيرم

نه كاراموزي رفت نه چيزي

يهو با پارتي رفت سركار ١٨٠٠ ميگيره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم چرا موفق نشی الان که سنی نداری همینجوری تلاش کنی پیش بری ایشالا به نتیجه میرسی یه شغل خوب یه ازدواج‌ موفق فقط امیدوار باش و به خودت انرژی منفی نده اصلا 

وقتي دوستمو ميبينم آتيش ميگيرم نه كاراموزي رفت نه چيزي يهو با پارتي رفت سركار ١٨٠٠ ميگيره

دیگه شرایط همه مثل هم نیست 

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

عزیزم اول سعی کن کامل یادبگیری مهم نیس حقوق نگیری اگه الان پس بکشی سودی که برات نداره هیچ یادگیریتم ناقص میمونه مهارتتو ببر بالا که یه جایی این مهارت جای سابقه رو برات بگیره

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
اره عزیزم چرا موفق نشی الان که سنی نداری همینجوری تلاش کنی پیش بری ایشالا به نتیجه میرسی ی ...

آخه ٢٥ سالمه الان

داره سنم ميره بالا به هيجا نرسيدم

اكثر جاهاي دولتي شرط سني دارن

الان مرداهم با مشكل بیكاری مواجهن، چه برسه به خانوما.

بنظرم برای موفقیتت باید هر روز اموزش ببینی و مهارت كار با كامپیوتر و حسابداری رو گسترش بدی و یه رزومه خیلی خوب بساز. پیش این اقاهه هم نرو. اما سازمانهای خوب و قوی رو انتخاب كن، بهشون پیشنهاد بده و به صورت كاراموزی هم كه شده برو حدود سه تا شش ماه فقط جای خیلی توپ برو. تا ی جای خوب استخدام بشی. الان دولت استخدام نداره مگه اینكه خودت خیلی تاپ باشی. فقط پیمانی

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون

پسر خاله من با دیپلم رفت حسابداری از دوست باباش یاد گرفت الان حدود 20 ساله همین شغلشه از همون اول همین شرکت بوده الان ببین چه وضعی داره

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
الان مرداهم با مشكل بیكاری مواجهن، چه برسه به خانوما. بنظرم برای موفقیتت باید هر روز اموزش ببینی و ...

چرا پيش اين آقاهه نرم ؟!

اين داره بهم ريز ريز ياد ميده

شركتا ياد نميدن اصلا