2777
2789
عنوان

کولیت زخمی روده در کودکان

382 بازدید | 4 پست

سلام دوستان شما کسی رو سراغ دارید که کولیت زخمی داشته باشه و کلا خوب شده باشه ؟ پسر یکی از اقوامم نه سالشه ، پزشک تشخیص کولیت زخمی داده براش ، البته خیلی جزیی و کمه ، پدر و مادرش خیلی نگرانن ، خواستم بدونم کسی بوده که با درمان و دارو کلا خوب شده باشه ؟

💗خدایا دوستت دارم💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم ، باشه شماره رو میدم بهشون

تو اپارات هم ویدیوش هست یه اقا حرف میزنه بعد 8 سال دارو درمان .خوب شده برو بزن تو گوگل .کولیت روده اپارات احتمالا بیاره .خیلی هم سرش شلوغه دکتره .به نظرم کلاهبردار نیست ادم خوبیه .یه درمان دیگم داره کولیت روده که تنقیه میکنن عسل طبیعی و یه چیزای دیگه ولی یادم رفته .من فکر میکنم اون اقا طب سنتی  تو اپارات دروغگو نبود