2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ناراحت؟

من میتونستم اگه فرصتم بیشتر بود پزشکی قبول شم چون مامانم جراحی داشت 3 ماه آخرو نخوندم😔😔😔

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
من میتونستم اگه فرصتم بیشتر بود پزشکی قبول شم چون مامانم جراحی داشت 3 ماه آخرو نخوندم😔😔😔

هیچوقت برا جبران دیر نیست

چرا مجدد کنکور شرکت نمیکنید؟
پشتکار داشته باشید حله

وااای عالی شد که  دندون میااااارممممم 😭😭😍😍😍

منم انشالله به هدفم که پزشکیه میرسم

موفق باشید انشالله

خیلیییییی خوشحالم من   بعد از مدتها یه خبر خوب بهم رسیددد کیف کردمم

هیچوقت برا جبران دیر نیست چرا مجدد کنکور شرکت نمیکنید؟ پشتکار داشته باشید حله

عیبی نداره همین پرستاریشم خوبه

آخه من یکسال پشت کنکور بودم😞😞

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
منم انشالله به هدفم که پزشکیه میرسم موفق باشید انشالله خیلیییییی خوشحالم من     بعد از م ...

انشاالله موفق باشین☺️☺️

عیبی نداره همین پرستاریشم خوبه آخه من یکسال پشت کنکور بودم😞😞

پرستاری هم خیلی خوبه من یکی از دختر عمه هام پرستاری خوند فوق لیسانس و دکتری هم گرفت الان استاد دانشگاه و منترن بیمارستانه درآمدش از یه پزشک بیشتره انگلستان هم میخواد بورسیش کنه بره اونور ولی بخاطر خونوادش نمیره

امیدوارم موفق باشید

عیبی نداره همین پرستاریشم خوبه آخه من یکسال پشت کنکور بودم😞😞

اشکال نداره عزیزم حسرت نخور 

رشته به این خووووبی 😍

خیلیا آرزوشوووونه پرستاری بیارن 

تو میتونی تو رشته خودتت حتی از یک پزشک هم موفق تر بشی اگه پشتکار داشته باشی 

من که عاشق پرستاریم 😍

بیخیالِ هر چی که تا امروز نشد ... :)
پرستاری هم خیلی خوبه من یکی از دختر عمه هام پرستاری خوند فوق لیسانس و دکتری هم گرفت الان استاد دانشگ ...

متشکرم، انشاالله😊