2777
2789

سلام دوستان من دوروز دیگه ۴۰هفته میشم ،یه هفتس خانواده شوهرم افتادن گردنم باید هی کار کنم اعصاب واسم نذاشتم همش استرس همش عصبیم میکنن تازه باید چیزی هم نگم ،شوهرمم پیشم نیس ،،پدر شوهرم مریضه همش دکتر همش استرس دارم مریض نشم ،،قرار تا سر ماه بمونن ک من زایمان کنم بعد تازه بامن بیان شهرستان دیگه صبر ندارم واقعا دوس دارم بچه هنوز بدنیا نیاد کاش الان ۳۸هفته بودم ،،شما جای من بودید چکار میکردید الان خوبه بعد زایمان چطور تحمل کنم خونمو دم ب دقیقه کثیف میکنن بعد زایمان هم باید نوکریشون کنم ،،چطور بزارم ب بچه نزدیک شن    

بعد زایمان بگیر بخواب با بچه ت تکون نخور

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس تایپ کردن ندارم، بیشترش یعنی دل تایپ کردن ندارم، ولی بدون سختی رو خیلی ها داشتن، بقیه که هیچی، ولی خودت به خودت سخت نگیر بگذار به خیر و خوشی بگذره این روزا 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خب عزیزم استراحت کن بگو ببخشید مادرجون حالم خوب نیست کسی از تو انتظار نداره براش کار کنی

خونه کثیف باشه دیونه میشم خودم ،،یه خواهر شوهر دارم بچس، ،،خیلی لجم داره میگی بشین بدتر میشع نمیدونم باید چکار کنم

خونه کثیف باشه دیونه میشم خودم ،،یه خواهر شوهر دارم بچس، ،،خیلی لجم داره میگی بشین بدتر میشع نمیدونم ...

یه مدت این حرفا رو ول کن

بیخیال شو تا اعصابت راحت باشه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

الان کل فامیل فکر میکنن که اونا اومدن کمک حال شما مطمئن باشید یه روزی در آینده قراره این موضوع هم به رخ شما بکشن، پس چرا خودت زحمت بدی، بگیر بخواب دستور بده حالش ببر از موقعیت استفاده کن

حس تایپ کردن ندارم، بیشترش یعنی دل تایپ کردن ندارم، ولی بدون سختی رو خیلی ها داشتن، بقیه که هیچی، ول ...

بخدا کل باردایم همین طور بوده همش مهمون همش تحمل کردم رفتارشونو ،،،حتی جرائت ندارم ب بچه کوچیکه بگم بشین  چون مادر شوهرم قهر قهرو تشریف دارن بدش میاد بگم بشینه ،،،اما الان شرایطم فرق میکنه سنی هم ندارم بارداری اوله اونم طبیعی ،،تحملش سخته سر و صدا تو این شرایط و مخصوصا کروناس  

الان کل فامیل فکر میکنن که اونا اومدن کمک حال شما مطمئن باشید یه روزی در آینده قراره این موضوع هم به ...

ن بابا واسه من نیومدن پدر شوهرم مریضه اومدن دکتری اون ،،،،حساب کن بره بیمارستان بعد من ترس نداشته باشم نزدیک بچم بشه 

سخته اما میتونی بعد زایمان بچه رو بندازی گردنشون سه شب که نخابن خودشون فرار میکنن

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
ن بابا واسه من نیومدن پدر شوهرم مریضه اومدن دکتری اون ،،،،حساب کن بره بیمارستان بعد من ترس نداشته با ...

انشالله خدا کمکتون کنه، ولی خودت با حرص خوردن برخود سخت ترش نکن، بچه ای که مادرش استرس بارداری تحمل کنه بی قرار تر میشه، یه موقع غذا سروقت حاضر نبودم نبود، خونه تمیزنبودم نبود، عذر موجه هست، بی‌خیالی طی کن