2777
2789
عنوان

مامانايي ك ني نيشون مرداد ٩٩ بدنيا مياد

| مشاهده متن کامل بحث + 227603 بازدید | 31180 پست
سلام خوبید پسر منم مثل بچه شما  از پوشک متنفره ولی فعلا دارم از شیر میگیرمش گفتم از پوشک گرفت ...

سلام منم اول از شیر گرفتم هم از پوشک من از شیر یهویی گزفتم در کل راحت بود اما سرپوشک خیلی اذیت شدم ولی الان خداروشکر دیگه متوجه میشه میگه جیش دارم

سلام منم اول از شیر گرفتم هم از پوشک من از شیر یهویی گزفتم در کل راحت بود اما سرپوشک خیلی اذیت شدم و ...

من از شیر میخواستم بگیرمش،مریض شد بدبختی

چجوری از شیر گرفتی؟

میشه لایک نکنید 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از شیر میخواستم بگیرمش،مریض شد بدبختی چجوری از شیر گرفتی؟

یه روز صبح دیگه تلخک زدم روشم چسب زدم گفتم اوف شده وقتی دید چسب زدم دلش نمیومد بیاد بخوره فکر میکرد زخمه بعد خودم بازش کردم گفتی بیا بخور ببین اوف شده اومد دید تلخه دیگه نخورد

یه روز صبح دیگه تلخک زدم روشم چسب زدم گفتم اوف شده وقتی دید چسب زدم دلش نمیومد بیاد بخوره فکر میکرد ...

خودت اذیت نشدی بچه چی؟؟

من دلم نمیاد ولی چاره ای جز این کار ندارم انگار

میشه لایک نکنید 😁
سلام عزيزم چخبر خوبي از شير گرفتن رو به كجا رسوندي؟من از وقتي اينجا حرف زديم سروع كردم تدريجي حذف ك ...

سلام رقیه جون کجایی نیستی ..بیا ک خیلی به کمکت احتیاج دارم

میشه لایک نکنید 😁
سلام رقیه جون کجایی نیستی ..بیا ک خیلی به کمکت احتیاج دارم

سلام عزیزم

جانم چی شده؟!

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

سلام عزیزم جانم چی شده؟!

و اینکه شبا تو خواب بیداره میشه مثل قبل گریه می کنه ولی شیر نمیدم بهش خیلی دلم براش میسوزه تا چند شب اینطوریه؟ خیلی بهانه میگیره لباسم میده بالا میخواد شیر بخوره

😔😔

میشه لایک نکنید 😁
خوبی عزیزم پسر گلت چطوره؟ پسرم از شیر گرفتم سینه هام درد میکنند باید بدوشم یا نه؟؟

ممنون فداتشم شکر خدا خوبیم اونم خوبه عزیزم

چپن یهویی گرفتی اینطوری شدی برو زیر دوش ابگرم اساژ بده سینتو چند روز بگذره دردش کمتر میشه ندوشیا اصلا

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

و اینکه شبا تو خواب بیداره میشه مثل قبل گریه می کنه ولی شیر نمیدم بهش خیلی دلم براش میسوزه تا چند شب ...

شبا سعی کن از باباشکمک بگیری یمدت اینطوری بیدار میشه یکی دو هفته طول میکشه من پسرمیک ماه بعد مداوم خپابید قبل اون بیدار میشد