2777
2789
عنوان

مامانايي ك ني نيشون مرداد ٩٩ بدنيا مياد

| مشاهده متن کامل بحث + 227603 بازدید | 31180 پست
سلام دوست عزیز گفتم بیام بگم واقعا این واکسن هجده ماهگی اصلا مثل سابق نیست وبسیار خفیف و سبک  حتی ...

من اطرافم شش نفر ديگرم ميشناسم و اصلاا توي هيگدوم عوارض نداشته و سبك بوده 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

سلام عزیزم خوبی شما چجوری بگیرمش روانیم کرده از ساعت ۵ صبح گاهی زودتر مدام تا ساعت ۹ صبح بیدار میشه ...

ببين گلم ميفهمم خيلي سخته ولي يا بايد تدريجي بگيري يا دارو بزن نوك سينت يهويي ولي مورد دوم خيلي ضربه روحي ميخوره بچه بهش انواع خوراكي بده سرگرم كن شايد نخررد من وقتي ميخوام وعده حذف كنم مداوم ميبرمش بيرون مداوووم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی پسر من خیییلی بد قلق شده یا باید ببرمش بیرون از خونه با کالسکه بچرخونمش یا میخواد شیر بخوره&nb ...

عزيزم ميفهمم خيلي اذيت ميشه ادم وقتي كمك نداشته باشه پسر منم دستم مبايل ببينه ميگيره ازم ولي من خودمم برنميدارم دستم سعي ميكنم بازي هاي متنوع انجام بدم هيجايني و تخليه انرژي و خسته هم شديم ميبرم يكم تو كوچه راه ميريم ميايم

عزيزم تنها راحت از شير گرفتنه من از شير شب تو ١٥ ماهگي گرفتم بشدت سخت بعد از اون در طول روز سه چهار ...

میدونی این دم صبح بیدار میشه یعنی سه چهار ساعت میخوابه 

ولی بعدش تا وقتی بیدار میخواد بشه شاید پنج شش بار از خواب میپره و شیر میخوره میدونم گرسنه ش هست یه وقناییش شیشه آب میدم بهش 

خودمم تنبلم از خوابم نمی تونم بزنم تمرکز کنم که شیرش قطع کنم برام شده یه فوبیا🥺🥺

پسر من تا شب قشنگ پنج شش بار یا بیشتر شیر  میخوره

یه بار که خودم خیلی مریض بودم آبلیمو زدم چنان بغضی کرد که پشیمون شدم از کارم من فکر کنم با این روند کارم به آخرای شهریور و مهر بخوره چون تابستونم میگن خوب نیست بچه را از شیر بگیریم

خوشبحالتون ک همت کردید من که خیلی تنبلم

میشه لایک نکنید 😁
عزيزم ميفهمم خيلي اذيت ميشه ادم وقتي كمك نداشته باشه پسر منم دستم مبايل ببينه ميگيره ازم ولي من خودم ...

آره منم روزی دوبار با کالسکه ش میبرمش توی کوچه 

میشه لایک نکنید 😁
آره منم روزی دوبار با کالسکه ش میبرمش توی کوچه 

سلام عزيزم چخبر خوبي

از شير گرفتن رو به كجا رسوندي؟من از وقتي اينجا حرف زديم سروع كردم تدريجي حذف كردن الان يه وعده صب ميخوره فقط سعي كن تصميم جدي بگيري يه وعده تو سه هفته حذف كني اروم اروم جلو بري بخدا من اينقد ميترسيدم الان ميبينم خيلي راحت بود

منم از شير ميگيرم متاسفانه خواب شب پسرم بهم ريخته و مكررر بيدار ميشه

سلام عزيزم چخبر خوبي از شير گرفتن رو به كجا رسوندي؟من از وقتي اينجا حرف زديم سروع كردم تدريجي حذف ك ...

مرسی گلم شما خوبی پسر گلت چطوره

من راستش هنوز تصمیم قطعی نگرفتم 

حالا عید قراره بریم شهرستان خونه مامانم اینا گفتم اونجا به هوای بچه ها که سرش شلوغ میشه کمش کنم

کاش بتونم تا تابستون بگیرمش 

نه بابا این روزی حداقل ۵ ۶ بار شیر میخوره  موندم ماه رمضان چیکار کنم دوست دارم روزه بگیرم ۲ سال روزه هام خوردم

میشه لایک نکنید 😁
مرسی گلم شما خوبی پسر گلت چطوره من راستش هنوز تصمیم قطعی نگرفتم  حالا عید قراره بریم شهرستان ...

عزيزم من اخرين وعده كه مونده بود رو اول فروردين حذف كردم خواب پسرم خيليي بهتر شده الان يبار بيدار ميشه اونم اب ميخوره ميخوابه پنج روز كامل شير رو قطع كردم اصلا نه پسرم نه خردم اذيت نشديم تدريجي حيلي خوبه 

خداروشکر دعا کن منم بتونم قطعش کنم

ايشالا ميتوني عزيزم فقط صبر داشته باش و با محبت جلو برو

سلام عزیزم نه خانم ...زوده  من دختر اولمو دو سال و سه ماه گرفتم  بچه های ما حداقل هفت م ...

سلام پسر من مای بیبی رو باز میکنه دوست نداره مای بیبیش کنم گریه میکنه الان یه هفته است از پوشک گرفتم راحت ببخشید ادرار و مدفوعش روداخل دسشویی میکنه ولی جیش نمیگه خودم هر یک ساعت یه بار میبرم

سلام پسر من مای بیبی رو باز میکنه دوست نداره مای بیبیش کنم گریه میکنه الان یه هفته است از پوشک گرفتم ...

خوب پس امادگیشو داشته 

منم دخترم تا پوشکش کثیف میشه میخواد درش بیاره ولی قبلش اصلا نمیگه...دختر من آمادگی نداره

امید آخرین چیزیست که میمیرد
سلام پسر من مای بیبی رو باز میکنه دوست نداره مای بیبیش کنم گریه میکنه الان یه هفته است از پوشک گرفتم ...

سلام خوبید پسر منم مثل بچه شما 

از پوشک متنفره

ولی فعلا دارم از شیر میگیرمش گفتم از پوشک گرفتن رو بزارم برای بعد از شیر گرفتنش

میشه لایک نکنید 😁