2777
2789

خواارشوهرم ۷ سال ازم بزرگتره. تو شهر دیگه ای زندگی میکنه. سالی دو بار میان خونه ی پدرش و هر بار مثلا ۲۰ روز میمونن. حالا من مشکلم اینه هر چن روز که اینجا باشن شوهرم همش میخواد پیش اونا باشه. زودی کارشو میکنه میگه بریم پیششون. یا بچه هاش هی باهامون میان خونه مون و برمیگردن خونه ی پدربزرگش. بعدشم خواهرشوهرم به شوهزش اصلا محبت نمیکنه. اما تا میاد میچسبه به داداش هاش . هی ماچ میکنه شوهرمو هی میره نزدیکش میشینه . قبلا ها دیدم دستشو میکشید رو صورت شوهرم الان دیگه نه. میاره مثلا رو صورت شوهرم نرم کننده میکشه . و...   . و بدتر از همه ی اینا احساس میکنم شوهرم اونا رو مییینه منو کلا یادش میره .  یه بارم گفتم وای خواهرت اینا باز دارن میان من دیگه از تاج و تخت میوفتم . گفت چی شده باز میان خاک شده تو سرت. یه بارم سر خواهرش دعوامون شد گفتم نه اینکه خواهرت خیلیم خوبه. برگشت گفت نه پس فک کردی تو خیلی خوبی . البته بگم خواهرشوهرم برا من اذیتی نداره و منم دوس داره و اینقد که میچسبه به شوهرم خوشم نمیاد از کاراش . واقعا من مشکل دارم یا این خانواده ؟ اخه دقیقا جاریمم این مشکلو باهاشون داره 

چون سالی دوبارمیان اینجوریه اگه زیادمیومدن اینجوری نبود

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

ولش کن حالا سالی ۲۰ روزم بچسبه به خواهرش

بیکاری سر این فکر و خیال برا خودت درست میکنی؟

خداروشکر دوره

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن حالا سالی ۲۰ روزم بچسبه به خواهرشبیکاری سر این فکر و خیال برا خودت درست میکنی؟خداروشکر دوره

خیلی به این قضیه فکر میکنم خیلی اذیت میشم بابتش. اخه چرا شوهرم وقتی خواارشو میبینه منو از یاد میبره 

کافیه مرد بفهمه زنش با خواهرش مشکل داره از ترسش میره میچسبه به خواهرش .

اصلا نباید بروز بدی هر چقدم خواهرش بد باشه بدیشو نگو چون احساس میکنهدبدی خودش را گفتی .

اگه میخوای خواهرش را ول کنه یه مدت بگو به خواهرت سر زدی ؟برو سر بزن و...

ببینه تو حساس نیستی خودش بیخیال خواهره میشه 

بعدم ببین خواهرشوهرت چه تکنیک هایی برای جلب توجه شوهرت بکار میبره شما هم وقتی کسی نیست همون جور رفتار کن ،البته تابلو نباشه

خیلی به این قضیه فکر میکنم خیلی اذیت میشم بابتش. اخه چرا شوهرم وقتی خواارشو میبینه منو از یاد میبره

منم همین مشکلو دارم

منتها مال من برادرشوهرمه

وقتی میاد منو ول میکنه میره پیش اون

فقط چون دورن عاشق همن باور کن نزدیک بودن محل به هم نمیدادن

به خودت نگیر

اون ۲۰ روزو برا خودت باش 

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
کافیه مرد بفهمه زنش با خواهرش مشکل داره از ترسش میره میچسبه به خواهرش .اصلا نباید بروز بدی هر چقدم خ ...

تکنیک خواهر شوهرم مرموزیه . بابا بدبخت شوهرشو نمیدونه کجاس ها فقط بلده بچسبه به داداش هاش . خب من اعصابم خورد میشه 

منم اوایل ازدواج اینجوری بودم دلم میخواست همش شوهرم حولسش بهم باشه و ابراز علاقه کنه ولی الان که بچه هام بزرگن اصلا تو مهمانی یاد شوهرم نیستم ،الان یه سر دارم هزار سودا 

شما الان بیکاری و وابستگی ات ب شوهرت زیاده . ده سال دیگه چنان مستقل میشی که یاد شوهرت نمی افتی 

منم همین مشکلو دارممنتها مال من برادرشوهرمهوقتی میاد منو ول میکنه میره پیش اونفقط چون دورن عاشق همن ...

اوه دیگه برادر شوهر که حسودی نداره . برادر شوهر منم دوره پیش اونم دوس داره زیاد باشه ولی رو اون اصلا حساس نیستم. وای فقط رو خواهرش حساسم 

اوه دیگه برادر شوهر که حسودی نداره . برادر شوهر منم دوره پیش اونم دوس داره زیاد باشه ولی رو اون اصلا ...

اینجا دیگه مشکل از توعه

چون خواهرش هم جنسته اینطوری فکر میکنی

وگرنه فرقی بین خواهر و برادر نیست

منم اوایل ازدواج اینجوری بودم دلم میخواست همش شوهرم حولسش بهم باشه و ابراز علاقه کنه ولی الان که بچه ...

خواهر باز خوب شدم قبلا دیگه خیلی بدتر بودم. اخه باردارم و همش به خودم میگم خب منم عوضش نمیذارم بچه ام اونا رو دوس داشته باشه و اینجوری تلافی میکنم 

اخه برادرشوهرم ماموز نیست خواهرش مارموزه 🤣😂

اصن توجه نکن

باور کن سالی دو بار اصن مهم نیست

توام برو خونه مامانت یا پیش دوستات خوش بگذرون 

ببین مسأله را برای خودت بزرگ نکن تو ذهنت 

شما خواهرشوهرت را در سال بیست روز یا چهل روز میبینی 

ما چی بگیم 

من خواهر شوهرم خونه اش روبرو خونه منه 

شوهرم هر روز تا خونه مامانش نره نمیاد خونه ،اول از سرکار میره اونجا بعد میاد خونه خودمون .تمام کارهای مادرشوهر م با شوهر منه 

من اینو دیگه پذیرفتم و حرصش را نمیخورم و برام عادی شده   

شوهرت را حساس نکن،عکس العمل نشون بدی توی ذهن شوهرت زن حسود بنظر میای و جایگاهت افت میکنه .

مراقب جایگاه خودت باش 

حتی اگه بدت میاد هم ابراز نکن .

کلا دست شوهر و خانواده شوهر نقطه ضعف نده که بیچاره ت میکنن .

یا علی شب بخیر