2777
2789
عنوان

مامانايي ك ني نيشون مرداد ٩٩ بدنيا مياد

| مشاهده متن کامل بحث + 227603 بازدید | 31180 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری گرفتیش کم کم یا یهویی

خب دختر من از یک‌سالگی روزا فقط موقع خواب ظهر شیر میخورد ...یعنی از یک‌سالگی یکبار یا نهایتا دوبار در طول روز شیر میخورد در حقیقت من هجده ماهگی از شیر شب گرفتم

روش ضربتی و یکباره با تلخک...میدونم کار اشتباهی بود ولی برای من اصلا تدریجی جواب نمی‌داد 

امید آخرین چیزیست که میمیرد
چجوری گرفتیش کم کم یا یهویی

شیر روزش رو البته کاملا تدریجی کم کردم ...یعنی روز اول یک ساعت به یکساعت روز بعد دوساعت به دوساعت ....همینطور فاصله انداختم بین شیردهی .‌‌..بعد بهونه میکرد سرشو گرم میکردم باش بازی می‌کردم و اینا

من فقط آهن میدم دختر من از اول هم مولتی نمی‌خورد

من آهن نمیدم دیگه ده روزی میشه

میخوام سانستول بخرم براش

پسر من خیییلی وابسته است به شیر

الان از روزی ۸ بار شیر خوردن رسوندمش به ۴ یا ۵ بار 

شیر شب هم ک همچنان میخوره

فکر کنم با این روند ک من پیش'میرم یکماه دیگه یا دوماه دیگه از شیر گرفته بشه 

شوهرم میگه تلخک بزن راحت کن بچه رو و خودت دلم نمیاد😔

میشه لایک نکنید 😁
من آهن نمیدم دیگه ده روزی میشه میخوام سانستول بخرم براش پسر من خیییلی وابسته است به شیر الان از ر ...

اگه به زودی از شیر نکیریش بد غذا میشه در آینده قطعا

من آهن نمیدم دیگه ده روزی میشه میخوام سانستول بخرم براش پسر من خیییلی وابسته است به شیر الان از ر ...

این پیج که فرستادم رو فالو کن الان کارگاه رایگان از شیر گرفتن داره... دویست نفر اول رایگانه

خب تا دو سال سن قانونی هست برای از شیر گرفتن هنوز'دیر نشده

در دنیا سن از شیر گرفتن هجده ماهگی هست ...دو سال در کشورهای در حال توسعه هست...حتما از شیر بگیرش

در دنیا سن از شیر گرفتن هجده ماهگی هست ...دو سال در کشورهای در حال توسعه هست...حتما از شیر بگیرش

خب عزیزم ما هم کشور در حال توسعه ایم😁

دوست دارم بگیرم ولی یهویی نمیشه گناه داره

میشه لایک نکنید 😁