2777
2789
عنوان

مامانايي ك ني نيشون مرداد ٩٩ بدنيا مياد

| مشاهده متن کامل بحث + 227603 بازدید | 31180 پست
روز اخر که بچمو میخواستم مرخص کنم چون دلیلی پیدا نکرده بودن ی دکتری تست کرونا نوشت انجام دادیم فرداش ...

ايشالا كه ديگه مريض نشن فسقليااا

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بچه هاتون چخبرا خوبن!؟حرف ميزنن!؟راه ميرن؟؟ من پسرم ديرتر راه افتاد ١٦ ماه ونيم بود كه راه رفت&nb ...

سلام رقیه جون خوبی عزیز

پسر منم بابا و گاهی مامان و جوجه را یاد گرفته🤣

بقیه رم قاطی پاتی میگه 

پسر من یکسال و دوماهش بود راه افتاد 

واکسن ۱۸ هم هفته پیش زدیم که عوارض انچنانی نداشت ولی دو سه روز پیش تب خیلی بدی کرد به مدت دوشب و خوب شد که پرسیدم گفتند انگار واسه واکسن بوده

خیلی لاغر شده و بدغذاست و وابسته به شیر واقعا پروسه سختیه از شیر گرفتنشون 

شما تونستی بگیریش از شیر؟؟

پسر گلت خوبه خداروشکر؟

میشه لایک نکنید 😁
ان شاالله. نتیجه رو بیا بگو من دوست دارم بدونم چون این واکسن قبلن عوارض داشت الان عوارض نداره متعجبم ...

سلام دوست عزیز

گفتم بیام بگم واقعا این واکسن هجده ماهگی اصلا مثل سابق نیست

وبسیار خفیف و سبک و حتی کمتر از واکسن‌های دیگه برای ما دردسر داشت

خدا بهتر می‌دونه چیکارش کردن ...بهترش کردن یا بدتر 

امید آخرین چیزیست که میمیرد
سلام رقیه جون خوبی عزیز پسر منم بابا و گاهی مامان و جوجه را یاد گرفته🤣 بقیه رم قاطی پاتی میگه&nbs ...

سلام دوست عزیز

پسر گلت رو از شیر بگیر 

دختر من مث پسر. شما روانی کرده بود منو ...یعنی تا صبح هفت بار پامیشد

من میگفتم اینو از شیر بگیرم چه جوری بخوابونمش...

ولی از شیر. گرفتمش و از اون روز تا حالا به خودم فحش میدم چرا زودتر. تگرفتمش....ببین یعنی هیچی تا صبح پانمیشه...یا نهایتا یکبار 

از شیر بگیرش و به شب‌های خوش خوابی سلام کن

امید آخرین چیزیست که میمیرد
سلام دوست عزیز پسر گلت رو از شیر بگیر  دختر من مث پسر. شما روانی کرده بود منو ...یعنی تا صبح ...

سلام عزیزم خوبی شما

چجوری بگیرمش روانیم کرده از ساعت ۵ صبح گاهی زودتر مدام تا ساعت ۹ صبح بیدار میشه و شیر میخواد از گرسنگی یا از رو عادتشه نمیدونم بخدا دیوونه شدم ضعیف شدم 

شما با چه روشی گرفتیش؟

میشه لایک نکنید 😁

راستی پسر من خیییلی بد قلق شده یا باید ببرمش بیرون از خونه با کالسکه بچرخونمش یا میخواد شیر بخوره 

گزینه سوم گوشی موبایل خییییلی بدعادت شده امشب شوهرم دعوام کرد گفت خلاقیت بچه داره نابود میشه

خودش دم عید کارشون سنگین شده همش گردن منه سرگرمش کنم بخدا دیوونه م کرده منم از سرناچاری براش گوشی میزارم تا کمتر بهونه بگیره بگید چیکار کنم 

شما چه بازی هایی می کنید بابچه هاتون

میشه لایک نکنید 😁
سلام دوست عزیز گفتم بیام بگم واقعا این واکسن هجده ماهگی اصلا مثل سابق نیست وبسیار خفیف و سبک و حتی ...

سلام عزیزم. واقعا ادم شک میکنه اصلا واکسن بوده یا نه  بعدا که بزرگتر شدن باید ی تست انتی بادی بگیریم ازشون ببینیم واقعا ایمنی دارن یا نه 

راستی پسر من خیییلی بد قلق شده یا باید ببرمش بیرون از خونه با کالسکه بچرخونمش یا میخواد شیر بخوره&nb ...

بچه منم همینجور شده. خوب این طبیعه دارن بزرگ میشن و کم کم حوصلشون سر میره من والا بازی انچنانی باهاش نمیکنم سعی میکنم اسباب بازی بدم بهش خودش خودشو سرگرم کنه یا میفرستمش تو حیاط داداشش اصلا باهاش بازی نمیکنه ولی وقتی خونه هست بهتره

بچه منم همینجور شده. خوب این طبیعه دارن بزرگ میشن و کم کم حوصلشون سر میره من والا بازی انچنانی باهاش ...

آخی شما که دوتا بچه دارید فکر کردم کارتون راحت تره 

چون دوتا بچه باهم بازی می کنند

پسر من تا یه بچه دیگه می بینه انقدرر خوشحال میشه ک نگو 

اگه امکانات و اعصاب و جونش داشتم یکی دیگه اقدام میکردم😁

ولی فکر بارداری و بچه میاد حالم بد میشه

میشه لایک نکنید 😁
آخی شما که دوتا بچه دارید فکر کردم کارتون راحت تره  چون دوتا بچه باهم بازی می کنند پسر من تا ...

خوبه دوتا باشن اما پسر من میگه مامان داداشش کوچلوعه هیچی بلد نیس میخوام برم با دوستام بازی کنم پیشش واینمیسه وقتی اون پسرم هست اصلا مشکلی ندارم. والا برا دوتا بچه با فاصله سنی کم اون سه ماه اول که دردای کولیکی هست خیلی سخته بعد دیگه بهتر میشه مشکل دوم بیرون رفتن و خرید کردنه اگر خونه مادرت نزدیکت باشه بتونی بزاریشون اونجا خوبه اگه نه کلا به مشکل میخوری شوهرت باید همکاری کنه. گردش و تفریح هم ی مدت کلا تعطیل چون نگه داشتن دوتا بچه سخته

خوبه دوتا باشن اما پسر من میگه مامان داداشش کوچلوعه هیچی بلد نیس میخوام برم با دوستام بازی کنم پیشش ...

اره میدونم خیلی سخته

من که مادرم ازم دوره مادرشوهرم نزدیکمه اون یکم کمکم میکنه وگرنه نمیدونستم با این وروجک چیکار کنم

خدا نگهدار بچه هاتون باشه

میشه لایک نکنید 😁
سلام رقیه جون خوبی عزیز پسر منم بابا و گاهی مامان و جوجه را یاد گرفته🤣 بقیه رم قاطی پاتی میگه&nbs ...

عزيزم تنها راحت از شير گرفتنه من از شير شب تو ١٥ ماهگي گرفتم بشدت سخت بعد از اون در طول روز سه چهار بار شير ميخورد الان سه روزه كردم روزي دوبار يبار صب يبار ظهر عصرا بهونه ميگيره ولي نميدم احتمالا اگر بتونم ادامه بده ده روز بعدم يه وعده ديگه رو حذف كنم البته ميگم خيلي سخته خيلي 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم