2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه قشنگ گفتی😂

آدم به خدا می مونه این حجم از بیشعوری و بی فرهنگی رو چه جوری اینا درون خودشون جا دادن

سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️

😂😂

ما بخاطر آزارهای همسایه بالایی اومدیم یه خونه گرفتیم راحت باسیم حالا یه گله گاو بغلمونه یه گله اسب پایینمون

سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️

آدم به خدا می مونه این حجم از بیشعوری و بی فرهنگی رو چه جوری اینا درون خودشون جا دادن

جدی باهاشون برخورد کنین خب

اگه من بودم که یه دعوایی راه مینداختم که جرات نکنن تند تندم

راه برن بیشعورا خیلی اعصاب مونده

یکی ام مثل اسب بالاسرت بدوعه 

نمیشه که تو خونه خودتم آرامش نداشته باشی

💞خدایاشکرت💞
پآیین مگه صدا میاد

باورنمیکنین اگه بگم بخدا آره.روزا که بچه شون از مدرسه میاد عین یه خر وحشی سه ساعت میدوئه و درارو میکوبه تا شب .شبم سرمو میزارم زمین صدای حرف زدنشون میاد😭😭😭

جدی باهاشون برخورد کنین خباگه من بودم که یه دعوایی راه مینداختم که جرات نکنن تند تندمراه برن بیشعورا ...

من بدبختم خون خونمو میخوره روم نمیشه برم بگم😭