2777
2789

سلام خانوما میخوام خرید انلاین کنم برا بچه هام ،تا حالا همش حضوری خرید میکردم ولی الان با این شرایط اصلا دلم نمیاد ک برم بیرون 

حالا شماهایی ک خرید انلاین میکنین کمکم میکنین ی پیج معتبر با قیمت مناسب پیدا کنم و خرید کنم ،هم برا خودم هم بچه هام 

گلدتگ

بانی مد

دیجی کالا

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم  پیج اینستا یا کانال اینا دارن اینا ب جز دی جی کالا

اینستامو پاک کردم دسترسی راحت ندارم

اینا سایت هستن

محصولاتشونم خوبه

حتما چک کن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اینستامو پاک کردم دسترسی راحت ندارم اینا سایت هستن محصولاتشونم خوبه حتما چک کن

ممنون گلم 

راستش من دی جی کالا فقط لباس مجلسیاشو ی بار نگاه کردم قیمتاش میلیونی بود ولی راستش اصلا ب دلم ننشستن

ممنون گلم  راستش من دی جی کالا فقط لباس مجلسیاشو ی بار نگاه کردم قیمتاش میلیونی بود ولی راستش ...

خب دیجی کالا نرو 

دو تا سایت دیگه هم معرفی کردم🤦‍♀️😂