2777
2789

بچه ها دیروز خونه مادربزرگم بودم.عموم اینا10 ساله بچه دار نمیشن،انقد مادربزرگم گریه میکنه و بی تابی واقعا بهم ریختم 😔

با این همه پیشرفت علم ممکنه کسی بچه دار نشه؟

تو نت خوندم برای بچه دار شدن زیاد استغفرالله بگین

لطفا هر کی این پستو میخونه برای هر کی که در ارزوی بچه س 3 تا صلوات بفرسته🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضام😘

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

من عمه شوهرم ١٨ ساله بچه دار نشده باهام خوب بود تا وقتی ک بچه دار شدم الان سه ساله باهام نمیحرفه😕

🌺تا خـدا  (خـــــدایـــــی) میکنه خودش مشکل گشایی میـکنـــــه🌺

من هر وقت یاد گریه بچه و بی خوابی و پوشک عوض کردن بچه میفتم از بچه دار شدن پشیمون میشم

و تعجب میکنم کسایی رو که بخاطر بچه دار نشدن ناراحتن

مادرشوهر منم بخاطر بچه دارنشدن جاریم خیلی غصه میخوره ولی به نظر من غصه خوردن ندارن مگه حتما باید صدای گریه و نق نق کردن بچه تو خونه باشه و آرامش خونه رو بهم بریزه😐

خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین. خدایا خودت مواظب باش که هیچوقت اسپرم شوهرم خودشو به بالا نرسونه 🙄 چون من حوصله بچه داری ندارم😑
من هر وقت یاد گریه بچه و بی خوابی و پوشک عوض کردن بچه میفتم از بچه دار شدن پشیمون میشم و تعجب میکنم ...

بچه طوریه نداشته باشیش انگار یه چیزی کمه تو زندگی

مثه ازدواج 

با درمان بچه دار شدن؟ انتظار خیلی سخته مادربزرگم صدای بچه میشنوه گریه میکنه

اره برن رویان دکترای الکی سرگردون نکنن خودشونو همونجا عالیه برای بچه اولم ارزون تره

برای خوشبختیم صلوات مهمونم میکنید😍😘
خواهرم بعد از بیست وهفت سال باردارشد  ناامید نباشه

خواهرتون چند سالگی باردار شدن؟؟

خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین. خدایا خودت مواظب باش که هیچوقت اسپرم شوهرم خودشو به بالا نرسونه 🙄 چون من حوصله بچه داری ندارم😑