2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر علاقه دارید بروید وگرنه اگر صرفاً برای فرار از بیکاری هست خوب نیست، البته هرکاری باید با علاقه انجام بشه 

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.

عاشق این شغلم اگه پسر بودم حتما میرفتم

کارشم سختی خودشوداره تحقیق کن بعد برو یوخ مث فامیل ما نری جابزنی برگردی

زخم را پنهان کن حتی از خودت/جز نمک درمشت دنیا هیچ نیست. راه ظهورت را بستم قبول...اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حر تو باشم!در ارزوی تجربه مرگ موقت.😐

بعله خوبه ولی سخته دوره هاش خیلی سخن .دیپلم ریاضی تجربی انسانی باید باشی .اگه اونجا درس بخونی لیسانس بگیری عالیه .تو این شرایط که شغل نیست این گزینه خوبیه ولی باید دوری از خانواده و اینا رو تحمل کنی.دوره رنجر نرو فقط 

🧚🏻‍♀️💫

هی ببین خیلی همت میخاد این شغل مثلا تماس هاتم شنود میشن ک بدونن چطور ادمی هستی

زخم را پنهان کن حتی از خودت/جز نمک درمشت دنیا هیچ نیست. راه ظهورت را بستم قبول...اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حر تو باشم!در ارزوی تجربه مرگ موقت.😐

یه نفر می شناسم دانشکده افسری درس خوند با همت خودش الان یه کاره ایی شده برا خودش

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
با دیپلم 

فک کنم معدلت باید از ۱۵ بالاترباشه و ی سری شرایط قد و اینام داره

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم