الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا بد باشه خيلي براي خانواده هاي كه پدر بوجه مالي نداره عاليه هم وام زياد ميدن خانه سازماني ميدن مسكن براي خريد ميدن مواد غذايي ميدن وام خريد خودر ميدن خوب كار پيدا نميشه اگر قبول شي خدا خيلي دوستت داشته
خداجونم ای کاش بنده هات میدونستن مذهب اگه قبل از مرگ توی زندگیشون تاثیر نداشته باشه ، بعد از مرگ هیچ سودی به حالشون نداره مذهبی بودن یعنی خوشرو بودن ، یعنی هدیه مهربونی به دیگران یعنی مواظب دل ظریف هم باشیم یعنی مرتب و تمیز و شیک باشیم ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اگه واقعا قصد امر به معروف داری شخص رو توی یه جای خلوت متوجه اشتباهش کن ولی یادت باشه اگه ذره ای نیتت رو کم کنی یا شاخ شدن یا خودنمایی باشه راه رو اشتباه میری گلم امر به معروف اگه باعث شکستن دل یا زده شدن از دین باشه نه تنها ثواب نداره بلکه حرامه پس مواظب باش عزیزم،،،،،،،،،،،،،،شمایی که داری میخونی یه لبخند بزن میدونستی با لبخند خیلی زیباتری؟ پس همیشه لبخند بزن مهربون
خدا حفظشون کنه.ماموریت هاش چه طوره؟شهرهای دیگه زیاد میرن؟
نظام هم عملیاتی داره هم اداری ...عملیاتیش خیلی سخته همسر من دائما ماموریته ..خیلی ام سخته ..ولی خداروشکر قدرتشو داره ...مناطق سردسیر و گرم سیر باید رفت حتما ...