2777
2789

همسر من دانشگاه افسری درس خونده خدا رو شکر خوبه راضی هستیم.الان سروان هست سال دیگه سرگرد میشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظشون کنه.ماموریت زیاد میرن؟

خیلی ممنون.نه اصلا نمیره الان ۱۷ سال سابقه داره همش تهران هست.خونه سازمانی هم داریم.

البته بعد از ظهر ها هم شغل دوم داره  خودم هم شاغلم.خدا رو شکر خوبه راضی هستیم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
خودمم خوشم میاد ولی انگار حقوقش کمه

چرا بد باشه خيلي براي خانواده هاي كه پدر بوجه مالي نداره عاليه هم وام زياد ميدن خانه سازماني ميدن مسكن براي خريد ميدن مواد غذايي ميدن وام خريد خودر ميدن خوب كار پيدا نميشه اگر قبول شي خدا خيلي دوستت داشته

آها.بعد میشه بگید حقوقشون چقدره؟

دقیق نمیدونم ولی فکر کنم حدود ۵ تومن باشه

آها.خیلی خیلی ممنون بابت کمکی که کردید🙏

خواهش میکنم موفق باشید

پدرم سرهنگ ارتش هست 

خداجونم ای کاش بنده هات میدونستن مذهب اگه قبل از مرگ توی زندگیشون تاثیر نداشته باشه ، بعد از مرگ هیچ سودی به حالشون نداره مذهبی بودن یعنی خوشرو بودن ، یعنی هدیه مهربونی به دیگران یعنی مواظب دل ظریف هم باشیم یعنی مرتب و تمیز و شیک باشیم ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اگه واقعا قصد امر به معروف داری شخص رو توی یه جای خلوت متوجه اشتباهش کن ولی یادت باشه اگه ذره ای نیتت رو کم کنی یا شاخ شدن یا خودنمایی باشه راه رو اشتباه میری گلم  امر به معروف اگه باعث شکستن دل یا زده شدن از دین باشه نه تنها ثواب نداره بلکه حرامه پس مواظب باش عزیزم،،،،،،،،،،،،،،شمایی که داری میخونی یه لبخند بزن میدونستی با لبخند خیلی زیباتری؟  پس همیشه لبخند بزن مهربون
خدا حفظشون کنه.ماموریت هاش چه طوره؟شهرهای دیگه زیاد میرن؟

نظام هم عملیاتی داره هم اداری ...عملیاتیش خیلی سخته همسر من دائما ماموریته ..خیلی ام سخته ..ولی خداروشکر قدرتشو داره ...مناطق سردسیر و گرم سیر باید رفت حتما ...