2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من شنیدم امیرالمومنین افتضاحه😂😂😂😂

من اول رفته بودم. ادوند که دیگه پرونده تشکیل بدم. بعد یکی از ماما ها اونجا بود. گفت من هم تو بیمارستان امیر کار میکنم هم اینجا، اینجا نیا، الکی پولتو هدر نده برو همون امیر. همین کارهایی که اینجا انجام میدن همونجا هم انجام میدن، 

من پنج سال پیش اونجا زایمان کردم، واقعا عالی بودن، البته بجزء یکیشون که اصلا محلش ندادم، که اون هم بعدش اومد معذر خواهی کرد گفت ما از صبح تا شب کلی زن زائو داریم یکمی اعصابمون ضعیف شده، 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
اریا شنیدم از اول که میری تو همش پول میگیرن

من دو تخت بود خوب من میرفتم اون جفتی دستشویی خو خونریزی داری بعد عمل اینقد کثیف بود که حتی دستشویی نمیومدن بشورن دستمال توالت بزور میگرفتم اتاق عمل که رفتم دمپایی که دادن بعد عمل ندادن بهم بعد رفتم گفتم دمپایی ندارم هی گفتن میدیم میدیم ندادن  اصلا افتضا 

من دو تخت بود خوب من میرفتم اون جفتی دستشویی خو خونریزی داری بعد عمل اینقد کثیف بود که حتی دستشویی ن ...

چقدر بدددد اونم بعدعمل که اینقدر نیاز به ارامش و رسیدگی داری الان هم که شانس این کرونا هست وضع بدتره

اروند فکر کنم بهتر باشه اریا نرو اصلا خودت بری متوجه میشی چقد بد رسیدگی هاشون 

مررررسی واقعا که اطلاعاتتو گفتی خداخیرت بده من بعد ده سال بزور باردارشدم الانم دکترم احتمال زایمان زودرس داده خودم هزارو یه دغدغه داشتم واقعا مرددبودم برای بیمارستان خداعمرت بده

مررررسی واقعا که اطلاعاتتو گفتی خداخیرت بده من بعد ده سال بزور باردارشدم الانم دکترم احتمال زایمان ز ...

قربونت عزیزدلم انشالله به خیر سلامت زایمان کنی ولی از دوترم راضی بودم دکتر خوبی بود و بخیه هامم خدایی زیبایی زد و راضیم

اریا شنیدم از اول که میری تو همش پول میگیرن

میگیرن؟ میچاپن، الکی برات خرج میتراشن. من دخترم جراحی دندون داشت. اونجا .و اصلا بستری نداشت یه صبح تا عصر بود. .مجبورمون کردن یه ساک اضافه بخرریم. گفتم واسه چی .گفتن چون این باید بمونه. ما هم خریدیدم بعد وقتی رفتم تو بخش و دخترپ رو خواستم واسه عمل اماده کنم. فقط گان واسه عملش بدردش خورد بقیه اش اضافه بود. مثل خمیردندون و نمیدونم دمپایی و ملافه و لباس و لیوان و یه عالمه خرت و پرت. که دمپایی ها رو هم بعد از اینکه از اتاق عمل اومد بیرون دیگه ه ما تحویل ندادن😃

من رفتم که ساک اضافه رو پس بدم، گفتن دیگه چون خریدین پس نمیگیرم .بهدلشت قبول نمیکنه. من هم حرصم گرفت ساک رو گذاشتم همونجا و زدم بیرون، .بعد یه خانمی اونجا تمیز کاری میکرد اومد دنبالم ساک رو داد. گفت وایه چی گداشتیش اونجا فکر کردی خیلی کار خوبی کردی. خوب اینجوری هم از جیبت پول رفته هم اینکه باز اونجا میدن فروشگاه برای فروش

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !