2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آریا افتضاحه. فقط پول تلکه میکنن نرو. من خودم برای زایمانم رفتم امیر المومنین، بخدا از صدتا بیمارستات خصوصی بهتر بود. دکترها و ماماها. مهربان بودن. واقعا صبور بودن. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

سلام دوستای گلم یه کانال دارم پر از مانتوهای خوشگل با قیمت فوق العاده مناسب دوست داشتین عضو بشین و برای عید حسابی خرید کنید..ممنون میشم کانال رو به دوستاتون معرفی کنید..از ما حمایت کنید😊🙏اهوازیم خانما

@beautyshap

جدا؟؟رسیدگیشون خوب نیس؟وای خدایا کاش اروند خوب باشه

اره بابا افتضا من که هیچ خوشم نیومد تخت هاشم مال هزارسال پیش هستن حتی  کنترلی نیستن پرستارهاشم اصلا رسیدگی درست ندارن تمییزکاری هم کارگرهاش درست انجام نمیدن من که هیچ خوشم نیومد