2777
2789

سلام ،بچه ها نمیدونم چیکار کنم ،کسی طبق تجربه چیزی به ذهنش میرسه بگه،

من تابستون پارسال بعد یکسال عقد دم آخر عروسی داشتم همه چیو بخاطر اخلاق بد شوهرم و دخالت های زیاد مادرش بهم میزدم . ولی انقدر گریه و منت کشی کرد که عروسی رو گرفتم.  سر ۶ ماه خیلی دعوا کردیم.  آخرین بار اسفند ماه بعد اینکه چتش با هم دانشگاهیش دیدم دعوای شدید کردیم منو زد و برو گذاشت خونه بابام، از اون موقع خونه بابامم حالم بده از بلاتکلیفی . خیر سرش همون موقع تازه دفاع دکتری کرده بود، به شدت هم فضوله و هر چی میشد بچه ننه به خانوادش میگفت. خیلی ازش بدم میاد دلم نمیخاد برگردم ولی فقط از طلاق وحشت دارم.اصلا تو خانواده هامون طلاق نداشتیم تاحالا.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگی کردن با این آدم صدبار وحشتناک تر از طلاقه...خدا خودش کمکت کنه گلم🌹

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃

تا بچه نداری جدا شو. با بچه دست و بالت بسته میشه زندگی برات جهنم. 

من مامان علی آقا و آفاق خانوم هستم. بچه هام شیر به شیرن.خیلی سخته برام. الا 3 و 2 ساله هستن. خیلی خستم. خیلی. 😔

بنظر من اگه دلیلت خیلی قانع کنندس طلاق بگیر ولی سعی نکن سر مسائلی که قابل حل شدنه طلاق بگیرید دو نفری که بتونن توی زندگی مشترک با هم کنار بیان هنره وگرنه هر کسی میتونه تا تقی به توقی میخوره جدا بشه

واقعا ای کاش دیپلم بود ولی یکم عرضه و منم داشت،  اولین روزا که خونه بابام بودم چندبار اومد و منم رفتم دم در ولی خبری از عذر خواهی نبود که هیچ تازه میگفت پس من چجوری تو رو تنبیه کنم!!!چتشم توجیه میکرد که حرف خاصی نزدیم. البته من وقتی اون شب دیدم چتشو بیخیال توجیه کرد یه فحش بدی بهش دادم و برا اون دستش بالا برد ولی خب اولین بارش نبود که ،فرداش هی طلبکار بود که جواب فحشت بود. چتشم تازه اولین بار نبود قبلا هم یه چت جنسی با یه غریبه کرده بود که من خیلی بروش نیاورده بودم. 

ضمنا مامانش بدجور فضوله و دخالت میکنه و بهش خط میده و پرش میکنه همینطور باباش