2777
2789
عنوان

شوهرم پشته شو کرد به من خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 7168 بازدید | 237 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی از شوهرت مطمئنی ؟؟ 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
جاریم بنده خدا شوهرش اصلا نمیخوابه پیشش،همش حسرت میخوره میگه جوانیم رفت دو تا بچه داره اون دو تا رو ...

به حرفه جاریت زیاد اهمیت نده 

جاری یه چیز مزحرفیخ 

جاری منم میگفت این حرفا ولی هربار میدیم یه جاش کبود بود 

واسه چی وسط کار داد زد؟

من یه مدت زخم دهانه رحم داشتم تو هر بار رابطه میفتادم به خونریزی و وسط رابطه میدیدیم هردومون خونی شدیم تموم میکردیم رابطه رو،از اون موقع برام شده فوبیا هروقت یهو وسط رابطه دست از کار بکشه همش فک میکنم بازم خون اومده

اونروزم گرم کارش بود من دید نداشتم یهو زود دست نگه داشت گفتم ها ؟چی شد؟خون اومد؟

گف نه،منم گفتم پس چرا نگه داشتی؟

داد زد سرم گف حتما دلیلی داشتم حتما دلم نمیخواسته ارضا شم !

فک کن...وسط لذت و خوشی یهو خورد تو ذوقم...دیگه پاشدم و دلم نخواستش

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️