2777
2789
عنوان

شوهرم پشته شو کرد به من خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 7168 بازدید | 237 پست
مریدی شب عروسیش از حجله میاد بیرون دست خواهر زنشو می گیره بِبَره تو پـــدر زنش می گه اینو دی ...

😂😂😂😂

میشه برای خوب شدن حال دلم وحل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین🌹🌺💮🌸❤❤❤💛
منم بودم اذیتش میکردم ازخاب مینداختمش ک دیگ نتونه بخابع دلم خنک میشد بعد خودم میخابیدم خیلی حال میده ...

😂😂😂بهترین راه 

من شوهرمم. و خیلی اذیت میتنم گاهی وقتا دلم ب حالش میسوزه. یهو دیدی خابه وقتی ک ناراحتم ازش یخ میندازم لباسش زیر پاشو قلقلک میدم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت ب زبون نخوا،، برو کنارش طوری عشوه بیا خودش بیاد سمتت

سه روزه دارم عشوه میام مثله خره انگار 

خستم کرده دیگه به خدا 

احساس میکنم خدا داره تنبیهم میکنه که چرا روزه نگرفتم از فردا میگیرم 

ولی انقدر ضعیفم که شوهرم یه کوچولو ببینم دلش میخواد از خود بی خود میشم شوهرم حالا حالا ها دلش نمیخوادا

روزی سه زن جمع میشند و شروع به صحبت میکنند اولی میگه من تا وسطش  میتونم تحمل کنم همشو نمیتونم!

دومی میگه من تا آخر تحمل میکنم حتی اگ اذیت بشم لذت بخشه!

سومی میگه واقعا ک نازک نارنجی هستید شوهر من تا ته میزاره توم چیزی نمیگم!

آن دو خیره بهم به سومی میگویند: ج ن ده ما داریم در مورد ماه رمضون صحبت میکنیم!

اولین واخرین پسری که توزندگیم التماسشومیکنم  پسرمه  اونم واسه   مامان گفتنش  
لطف میکنی از شوهرت بپرسی پسرم 15 سالشه میتونه بره بدنسازی یا هنوز زوده براش؟: قدش 170 وزنشم حدودپنجا ...

عزیزم شرایط مالیتون اگه خوبه اره میتونه بره ....چون وزنه زدن به تنهایی ماهیچه سازی وحجم نمیده بلکه درکنارش بایدمکمل بخوره ک تقریبابای برنامه ماهی دوتومن هزینشون میشه.بخداماتاحدورشکستگی رفتیم بابدنسازی اقا توماه کلی پودرمیگیره همه بالا۶۰۰😑۷۰تومن.بدبدنسازی ی کم باعث استپ قدمیشه خواهرجانم

😂😂😂بهترین راه  من شوهرمم. و خیلی اذیت میتنم گاهی وقتا دلم ب حالش میسوزه. یهو دیدی خابه وقتی ...

منم میکنم اینکارو رو ولی دیگه ایندفعه نکردم چون 

پامیشه به خواستم توجه میکنه ولی دوهفته محروممم 

انقدر پیچیدم اینور اونور انگار نه انگار پا میشه منو نگاه میکنه بعد میخوابه

وای خدا ازدس ای مردا😂😂

میشه برای خوب شدن حال دلم وحل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین🌹🌺💮🌸❤❤❤💛
تو که خوبی،ما وسط رابطه سر اینکه سرم دادزد و من کلا حسم،شوقم،همه چیم پرید و بلند شدم دعوامون شد،الان ...

واسه چی وسط کار داد زد؟

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

جاریم بنده خدا شوهرش اصلا نمیخوابه پیشش،همش حسرت میخوره میگه جوانیم رفت دو تا بچه داره اون دو تا رو هم هر بار نزدیکی کرده درست شده درست میدونه کدوم شب بچش درست شده،خیلی سخته بهش حق میدم،واقعا چرا بعضی مردا اینجور هستن و بیشعور😕