2777
2789
عنوان

شوهرم پشته شو کرد به من خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 7168 بازدید | 237 پست

مریدی شب عروسیش

از حجله میاد بیرون دست خواهر زنشو می گیره بِبَره تو

پـــدر زنش می گه اینو دیگه کجا می بَری چاقال!

يارو میگه:

تعارف ندارم با کسی؛ 130 میلیون خرج عروسیم شده

هَمَتونو می کنم

اولین واخرین پسری که توزندگیم التماسشومیکنم  پسرمه  اونم واسه   مامان گفتنش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂.تو ماه رمضون واقعا سخته .بعد افطار ک با معده پر.بعدشم ک باید سحری درست کنی یا ب حموم باشی ...

همین حموم کردنش سخته فک کن دخترمن تادوبیداره بعدساعت دو به بعدبری حموم.تازه بعضی شباابگرمکن روششن نمیشه دیگ این پودرومیخوره خداروشکرساکته 

روزه نمیگیره و نمیگیرم

خب اینطوری سخت نیی پس .ولی برا روزه داری سخته

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

الان بیدارش میکنم

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  

تو که خوبی،ما وسط رابطه سر اینکه سرم دادزد و من کلا حسم،شوقم،همه چیم پرید و بلند شدم دعوامون شد،الان۵روزه جدا از هم میخوابیم یعنی ۵ روزه روی همم ندیدیم اونوقت من اونقدر براش مهمم که حتی نمیاد ببینه چرا اینطور شد🙂

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
همین حموم کردنش سخته فک کن دخترمن تادوبیداره بعدساعت دو به بعدبری حموم.تازه بعضی شباابگرمکن روششن نم ...

واییی خداروشکر پس پودر کارتو حل کرد😂😂

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
😐اون دلش کتک میخاد پاشو الان قلقلک بده حداقل دلت خنک ش🤕🤕

منم بودم اذیتش میکردم ازخاب مینداختمش ک دیگ نتونه بخابع دلم خنک میشد بعد خودم میخابیدم خیلی حال میده ها باید درآینده خونه خودم رفتم روشوهرم امتحانش کنم🤣🤣🤣🤣🤣

میشه برای خوب شدن حال دلم وحل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین🌹🌺💮🌸❤❤❤💛
لبین عزیزم شوهرمن بدنسازه وکارشم سخته خیلی ازصبح ۷تاساعت ۶عصرسرکاره ۶میادمیره باشگاه تاده شب بعدم می ...

لطف میکنی از شوهرت بپرسی پسرم 15 سالشه میتونه بره بدنسازی یا هنوز زوده براش؟: قدش 170 وزنشم حدودپنجاه  خیلی لاغره دیده میشه 

[QUOTE=135437134]انقدر پیچیدم اینور اونور انگار نه انگار پا میشه منو نگاه میکنه بعد میخوابه[/QUOT

ای خدا 😂😂اینسری نگات کرد ی چک بزن در گوشش 

یا آلان از پشت بغلش تن 😐خودش دیه میاد سمتت