2777
2789
عنوان

شوهرم پشته شو کرد به من خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 7168 بازدید | 237 پست

عجباااا خو اگه خسسته اس بگو خسته ام نمیتونم  پ این چشه 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت میل بکشه یا شبی یکبار یا یشب درمیون .یاهم دو سه روز بینش فاصله

شوهرمن جدیدایه پودری برای باشگاهش میخوره خیلی میل جنسیش کم شده خدایش توی این ماه رمضون ممنون اونیم ک این پودرودرست کرده خخخخ

شوهرمن جدیدایه پودری برای باشگاهش میخوره خیلی میل جنسیش کم شده خدایش توی این ماه رمضون ممنون اونیم ک ...

😂😂😂😂😂.تو ماه رمضون واقعا سخته .بعد افطار ک با معده پر.بعدشم ک باید سحری درست کنی یا ب حموم باشی واقعا شرایط بدیه😂😂😂

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

اينجور مسائل رو بهتره بين خودتون حل كنين

مطرح كردنش اينجا واقعا كمكي بهت نميكنه!!

ما چيكار ميتونيم بكنيم برات واقعا!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

از سره شب همش عشوه میام ولی انگار نه انگار فک کنم خواجه شده

کو بکش پایین ببین سر جاشه یا نه 😂😂😂

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم