2777
2789
عنوان

شوهرم پشته شو کرد به من خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 7168 بازدید | 237 پست
ا پشت بغلش کن ناز میکنه مرد گنده

مردا اللن بیشتر نازمیکنن تا زنا بخوداهااا ی نمونه شوهرمن😐😑😑

میشه برای خوب شدن حال دلم وحل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین🌹🌺💮🌸❤❤❤💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عمدی

پس واقعا متاسفم براش,خیلی نمک نشناس....😠😠درسته پیش میاد ماهم از این کارا بکنیم ....ولی زن که همیشه درخواست کننده نیست پس همون یه بارم نباید پس بزنه...

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
من الان میام زنگ و میزنم در میرم😂😂

با زنگ بیدار نمیشه باید همه بریزیم بالا سرش لگد بزنیم در بریم .هم بیدار شد اسیو بندازیم تو بغلش

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

محكم بپر رو تخت حالت زلزله ايجاد شه بد كه از خواب پريد راحت بگير بخواب حداقل دلت خنك ميشه.

دفعه بعدم تو تلافى كن

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
راسته بچه هامعذرت میخوام شماهفته ای چندبار باشوهرتون رابطه برقرارمیکنید🤗🤔

هر وقت میل بکشه یا شبی یکبار یا یشب درمیون .یاهم دو سه روز بینش فاصله

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
دفعه اول نیست که همیشه اینجوریه

الان اعتراف میکنم چقد منو توبدبختیم شوهرمنم اینتوره هی ناز ناز ومنم هی بکشم .پدرم میگن تو مردی اون زن  میگن ک انگار من پسردوماد کردم ن دخترعروس😂😂😂

میشه برای خوب شدن حال دلم وحل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین🌹🌺💮🌸❤❤❤💛