2777
2789
عنوان

فامیلمون هرچی میخریم میگه من قیمت کردم انداختن بهتون☹

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همکلاسی های دانشگاه اینطوری میگن 

مثلا فلان لباس میپوشم میپرسن چن گرفتی 

قیمت وقتی بهشون میگم میگن تو اینستا یا بازار به قیمت پایین میفروختن😐🤦🏼‍♀️اتیش میگیرم اتیشششش

خداجون مرسی که قراره به این زودیا زندگیمو عالی رقم بزنی مررررسسسسی ازت عاشقتم🙈💋

تو هم بگو من اصل میخرم به تو با قیمت کم بنجل میندازن من یکی بود هر چی میخریدم اینجوری میگفت یا مثلا میگفت نه خوشم نمیاد زشته چون خودش نداشت 

الان هر چی میخره منم میگم خوشم نمیاد زشته بیریخته چندشه اه اه حالم بهم خورد 

دیگه ازین حرفا نمیزنه😂😂😂

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

منم یه جاری دارم همش میگه من اهل تخفیف گرفتنم هر چی دلم بخواد به فروشنده ها میدم..شما پول زور میدید و این حرف ها ..نمیدونم فازشون چیه؟؟؟مثلا ماهی کیلویی ۴۰ تومن میگه من رفتم خریدم ۱۸ تومن همه هم کلی واسش ذوق میکنن

چرا کاربری من و ازم گرفتین  

فکر کردم  فقط من از این فامیلا دارم 😂 ی بار ی لباس خریدم 100 تمن بقیا جاها گرون تر بود 

بعد ازم پرسید گفت چن گرفتی گفتم 20 تمن گفت وای همینو  ی جا دیدم 10 تمن چقد گرون خریدی 😐😐😐😐

عضو گروه قرمز❤️(کاهش وزن بالا ۲۰ کیلو )وزنشروع ۹۵❤️وزن فعلی۹۳❤️وزن هدف ۶۰❤️ان شاءالله
منم همکلاسی های دانشگاه اینطوری میگن  مثلا فلان لباس میپوشم میپرسن چن گرفتی  قیمت وقتی ب ...

ی سری پالتو خریدم ۴۰۰ کتان درجه یک میگف تو پنج شنبه بازار ازش گذاشتن ۵۰هزار🤦‍♀️

استارتر جون ببخشید وسط تاپیکت سوال میپرسم خانما وقتی تو یه جمعی یه خانمی از یه خانم دیگه که خیلی داغونه تعریف میکنه علتش چیه مثلا خانمه چاقه میگه خوشتیپی واز اینجور چیزا 

خواهر همسرمنم هرچی برای پسرم میخرم میگه چه گرون حریدی من از اینا برای پسرم حریدم ارزونتره

درصورتیکه اصلا نخریده بعدا میبینم که لنگه لباس یا کفش پسرم تنه بچه اشه😣

کلا هرچی من بخرم هرچی میره میخره بعدشم میگه من داشتم از قبل😷

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود