2777
2789
عنوان

حالم گرفتس نصفه شبی 😭😭

152 بازدید | 8 پست

با شوهرم بحثم شد اعصابم خورده خدایا اخه این چه زندگی نکبت باریه من دارم.امشب خیر سرم برنامه داشتیم(س ک س)تا بچه رو خوابوندم ادا اصول دراورد که خوابم میاد حالام پاشده رفته واسه خودش تخم مرغ شکونده میخوره انگار نه انگار من از سرشب برا این وایمیستم پای گاز غذا میپزم میگه منو سحر بیدار نکن خب من اصلا تنهایی بهم حال نمیده غذا بخورم این چی زندگی شد؟خوش بحالتون که شوهراتون پاین عین ادم سحر پا میشن سحری میخورن.انگار میگی سگ پاچشو گاز میگیره یهو دیوونه میشه خسته شدم خدایاااا

سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥

باهم چقدر حرف میزنید؟ اگه باهم دوستید که باهم حرف بزنید حلش کنید عزیز جان این زندگی خیلی زود میگذره سعی کنید باهم خوش بگذرونید و لذت ببرید 💙

یکی فلسفه هاشو تا دسته چپوند  واسه اثبات فلسفه هاش کله شکوند ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه عروسم شوهرم همینه موقع س ک س میگه خسته ام

دیوونم کرده اصلا به من توجه نمیکنه به نیازام همه حواسش پی بچس حس میکنم اصلا دوستم نداره من هیچ جایی تو زندگیش ندارم همه چیش شده بچه

باهم چقدر حرف میزنید؟ اگه باهم دوستید که باهم حرف بزنید حلش کنید عزیز جان این زندگی خیلی زود میگذره ...

ببخشیدا ولی اصلا حرف حالیش نمیشه

ببخشیدا ولی اصلا حرف حالیش نمیشه

دوست داره؟ هنوز عاشقته یا سرد شده ؟ اگه هنوز دوست داره خیلی خوب مثل دوتا آدم عاقل بشینید مشکلاتتون رو حل کنید البته هیچ انسانی کامل نیست و در واقع زن و شوهر اگه باهم حرف نمیتونن بزنن قبول کردن مشکل و کنار اومدن باهاش تاثیر گذار میتونه باشه 

برات بهترین هارو آرزو دارم 💙💙

دوست داره؟ هنوز عاشقته یا سرد شده ؟ اگه هنوز دوست داره خیلی خوب مثل دوتا آدم عاقل بشینید مشکلاتتون ر ...

خودش میگه داره ولی من میگم نداره.مرسی ازت خانومی😘😘

خودش میگه داره ولی من میگم نداره.مرسی ازت خانومی😘😘

حتما دوست داره عزیزجان مردا کلا مغزشون با ما تفاوت داره ما جزئی میبینیم اونا کلی  الان مثلا سحری نخوردنش حتما برای خودش یه مسئله سادست 

مامانم همیشه به داداشم که ۱۸ سالشه میگه اگه زنت چیزی بهت گفت تو ناراحت شدی بد جوابشو نده چون اگه اون بهت یه چیزی بگه تو دودقیقه دیگه یادت میره ولی زنت ممکنه تا آخر عمر یه حرف بظاهر ساده توی قلبش سنگینی کنه کلا به داداشم یاد میده چطور با زنا رفتار کنه متاسفانه تو کشور ما هیچ جا به آقایون اینارو یاد ندادن ولی خب میشه باعشق درستش کرد 💙