2777
2789
عنوان

عروس هلندی یا کوتوله برزیلی

10287 بازدید | 44 پست

هر کی تجربه داره واسه این دوتا حیوون لطفا راهنماییم کنه مرسیی

میشه تکی هم ازشون نگهداری کرد و جفت براش نخرم؟

کوتوله رو پیشنهاد میدین یا هلندی رو؟

و اینکه هر کدوم چه رنگیش باهوش تره

مثلا میگن هلندی رو گلباقالی باهوش تره

مرسی عزیزا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اومدم عروس هلندی ببینم😐اسم حیوونه ینی😐😓

❤روز قدس ❤روزی است که باید به همه ابرقدرت ها هشدار بدهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما به واسطه عمّال خبیث شما، واقع نخواهد شد. روز قدس روز حیات اسلام است. باید مسلمین به هوش بیایند. باید بفهمند قدرتی را که مسلمین دارند».القدس لنا🌷
من اومدم عروی هلندی ببینم😐اسم حیوونه ینی😐😓

اره یه نوع طوطیه

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !

کوتوله خیلی رو مخه ما یه جفتشو گرفته بودیم دیوونم کردن شوهرم گفتم ببرتشون انقد جیغ میزدن

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
اره یه نوع طوطیه

شوخی میکنی یا جدی😅

❤روز قدس ❤روزی است که باید به همه ابرقدرت ها هشدار بدهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما به واسطه عمّال خبیث شما، واقع نخواهد شد. روز قدس روز حیات اسلام است. باید مسلمین به هوش بیایند. باید بفهمند قدرتی را که مسلمین دارند».القدس لنا🌷

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

طوطی برزیلی سریع افسرده میشه. من یه مدت داشتم همه پرهاش رو کند، از جایی فرار کرده بود، پیداش کردم. بردمش دامپزشک بهش داروی اعصاب داد، حتی خواستم آزادش کنم دکتر گفت ، غذا گیرش نمیاد میمیرها.اول دارو دادم...خوب نشد، بعد بخشیدم به یکی، اون به پیشنهاد دکتر براش جفت خرید ولی جای اینکه خوشحال بشه، جفتش ازش یاد گرفت و اونم شروع کرد به کندن پراشششش  

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

من هلندی و دارم ،

اول یکی داشتم خیلی اروم بود و حرف گوش میکرد ،

ولی بد که بزرگتر شد موقع جفت گ ی ریش که میشد خیلی

سرو صدا میکرد و میرفت تو لک،دلم براش سوخت براش جفت گرفتم ،

بازم خوبن

ولی اوایل ماده میرفت سمتش ولی نر فرار میکرد 😄جیق میکشید ،

میتونی هم جفتشو داشته باشی هم تکی

💕💞
من هلندی و دارم ، اول یکی داشتم خیلی اروم بود و حرف گوش میکرد ، ولی بد که بزرگتر شد موقع جفت گ ی ر ...

خب همیشه ینی موقع جفت گیریش میره تو لک؟ اینجوری هر چند وقت یه بار ک مریض میشه پس