2777
2789
عنوان

چی به موهاتون زدید بلند شد؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 42 پست
گل کاسنی میندازی تو اب میجوشه -وقتی رفتی حموم میریزی رو سرت 

شما استفاده کردی بلنده موهات؟

شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیه قرصه؟  منم میخوهم موهام بلندشه

اره یه قرصه ساخت آمریکاس اصلش به ندرت تو ایران پیدا میشه

یه روز اومدیم به دخی خوشگل😉و جیگر 👸رو بغل کنم تق خورم به اینه به همین برکت قسم 😁 😜              خدا جونم داری امتحان الهی میگیری یا انتقام؟💔 💜💔                                                                                                                     بخدا اونایی کع تو امضاهاتون میگید صلوات براتون بفرسیتیم میفرستم ولی حال ابراز وجود ندارم🙌😂💔
یا خدا ینی کچل کردی؟؟😥

اره توفیق اجباری شد تومور مغزی داشتم برای عمل باید سرمو میتراشیدم الان انقدر پر پشت و خوب شده قبلا موهامو شونه میکردم دسته دسته میومد پایین الان یدونه مو هم نمیفته ولی شنیدم خیلیها میزنن برای پرپشت شدن 

موهات خشکه و ویتامین هات کمه بخاطر اینه موخورت البته بیشتر به خاطر خشکی و شکنندگی مو هستش.  موهات رو سشوار نکش و تو حوله نپیج و کمی نم دار همیشه نگه دارشون آلوورا بزن و ماسک مو برای رطوبت موهات. مولتی ویتامین هیرویت هم بخور

اره توفیق اجباری شد تومور مغزی داشتم برای عمل باید سرمو میتراشیدم الان انقدر پر پشت و خوب شده قبلا م ...

منم شنیدم ولی میترسیدم برا همینم فقط پسرونشون کردم..انشالله مشکلت حل شده ؟؟

بی تو، بی فایده و بی هیجان است جهان🌍😖             مثل یک پنجره ک منظره اش دیوار است🖼🧱
شما استفاده کردی بلنده موهات؟

عمم بهم پیشنهاد داد-والا موهای خودش که بلند شده منم دارم استفاده میکنم  

نفسم میگیرد در هوایی که نفس های طو نیست....  میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید    

هفته اي يكبار دوتا زرده تخم مرغ با پودر نخود و دو قاشق روغن بادوم(نخود خام رو بشور بزار خشك شه بعد آسياب كن) نيم ساعت قبل حموم با برس رنگ مو فقط به ريشه بزن روش نايلون بكش بعد نيم ساعت برو حمام بشور.

بعد از حمام هم هميشه نوك مو و ساقه مو رو با روغن نارگيل يا آرگان ماساژ بده.

كپسول زينك يا قرص جوشان زينك هم روز درميون بخور