2777
2789

سلام خانوما اگه رفتین بهم بگین چه طورن؟؟

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عکس رنگی رفتم

عزیزم به سلامتی.

چه طور بود کارش راضی بودین من واسه ان تی میخام برم.

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
اره من رفتم واسه سونو سلامت

به سلامتی همسرتو گذاشت بیاد داخل؟؟

اخلاقش خوب بود؟

اره میزاره اخلاقشم عالی بود...

مرسی عزیزم.اخه داخل نی نی سایت خوندم چند جا نوشته بود  که بچه هامون مشکل داشتن تشخیص اشتباه داده بود.

من خیلی ترسیدم.

من فقط برا اسم نویسی ۲۵۰ ازم گرفت 

سلام ابجی خوبی گلم شناختی؟؟رفتی ان تی؟؟جوجت چی بود؟😍

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سلام ابجی خوبی گلم شناختی؟؟رفتی ان تی؟؟جوجت چی بود؟😍

سلام عزیزممم قربونت بشم دورت بگردم تو خوبی؟

اره چرا نشناسمم😍😍

اره خدارو شکر رفتم همه چی خوب بود.گفتن احتمالا پسره.

تو چی چیکار کردی دورت بگردم؟

سلام عزیزممم قربونت بشم دورت بگردم تو خوبی؟ اره چرا نشناسمم😍😍 اره خدارو شکر رفتم همه چی خوب بود. ...

قربونت برم خواهری خداروصدهزار مرتبه شکررررر😍😍😍خداحفظ کنه قندعسلتو😍😍💖

گلم من کلا جنسیتو یادم رف بپرسم ازبس استرس ان تیو داشتم😅ولی خودم سرچ کردم فک کنم دخملیه😍😍😁❤

الان چند هفته ای گلم؟؟ازمایش غربالگریم میری؟؟بماگفتن چون نسبت فامیلی داریم بدم،شما ان تیت چند بود عزیزم؟؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سلام عزیزممم قربونت بشم دورت بگردم تو خوبی؟ اره چرا نشناسمم😍😍 اره خدارو شکر رفتم همه چی خوب بود. ...

ابجی عکس جوجتو میذاری گلم؟؟خودم دارم ازفوضولی میمیرم ببینم جنسیت جوجم چیه😁

قربونت برم خواهری خداروصدهزار مرتبه شکررررر😍😍😍خداحفظ کنه قندعسلتو😍😍💖 گلم من کلا جنسیتو یادم ر ...

قربونت عزیزم زنده باشی😍😘فدات همچنین گل دختر تورووو.

مبارکه ایشالله به سلامتی بغلش کنی😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍.

من ۱۳ هفته و ۲ روزم.

اره برا ۲۴ خرداد دکترم گفته بیا برات انومالی بنویسم😍

من ان تیم ۲.۱ دهم بود

ایشالله به سلامتی بغلشون کنیم.

راستی یادته یه خانومی رو بهت معرفی کردم که ساک بارداریش خالی بود؟؟؟

قربونت عزیزم زنده باشی😍😘فدات همچنین گل دختر تورووو. مبارکه ایشالله به سلامتی بغلش کنی😘😘😘😘😍😍 ...

بسلامتی عزیزم برای منم گف ۲۶خرداد بیابنویسم ان تیم ۱.۶۵بود ینی خ زیاده؟؟؟

دکتره خودم گف عالیه ولی دوتا دکتر تونت دیدن گفتن ازمایش بده

ان شاءالله گلم🌹

همون خانم که تو تاپیکش صدام زدی عزیزم؟

بسلامتی عزیزم برای منم گف ۲۶خرداد بیابنویسم ان تیم ۱.۶۵بود ینی خ زیاده؟؟؟ دکتره خودم گف عالیه ولی د ...

نه خیلی خوبهه.زیر ۳ خوبه عزیزم.

ایشالله که خیره.

اره یادته گلم