2777
2789
عاشقش بود چطور بود مثلا🤔 چرا عین زهرا سریال ییلدیز عشقارو متوجه نمیشم من😂😐

عاشقش بود این حرفا رو نمیزد که من ازدواج نمیکنم و...

عاشق بود ترس از دست دادن داشت

عاشق بود دوست دختر جان رو به خانواده اش معرفی میکرد

و ...

همه چی از همون بوسه لعنتی شروع میشه😐

اینکه هنوز چیزی نگفته و فقط بوسه س ترسناک تره چون نشانه ی مهارتشه که چطور کلا سر دختر بزاره و کم کم تو عمل انجام شده قرارش بده😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشقش بود چطور بود مثلا🤔 چرا عین زهرا سریال ییلدیز عشقارو متوجه نمیشم من😂😐

اخه ۳ ماهه با همیم خیلییییییی توجه میکنه والا یکی و داشتم ۴ سال گفت میمیرم واست ولی توهین میکرد بی احساس بود یه روز ندیدم یه گل بخره واسم ولی این برعکسه 

ن بابا اونجور ک میگی نیست 

انشاله که نباشه ولی اینو از تجربه تلخ خودم میگم اونم اینطور بود خودشو پیشم یجوری جا زد وقتی فهمیدم با دوستمه بازم منو توجیه میکرد دوستت منو خر کرده و حرف اونو باور میکردم 

اخه پسرایی ک زود میگن عاشقتم من خوشم نمیاد

یه پسرایی هستن که بازیگرای خوبی ان میگن از ۷ صبح میومد دنبالم تا ۹ شب باهم بودیم با این وجود با ۷ تا از دوستای صمیمی خودم بود 

انشاله که نباشه ولی اینو از تجربه تلخ خودم میگم اونم اینطور بود خودشو پیشم یجوری جا زد وقتی فهمیدم ب ...

حالا بنظرتون دوماه دیگه بش بگم تصمیمت چیه یا نه اخه بدم میاد از بلاککلیفی

عاشقش بود این حرفا رو نمیزد که من ازدواج نمیکنم و... عاشق بود ترس از دست دادن داشت عاشق بود دوست د ...

ب نظرت بش بگم این حرفت خیلی ذهنمو مشغول کردن و اینکه یعنی قصدت از این رابطه فقط همین دوستیه تا اخرش یا اینکه بزارم ۱ ماه دیه بش بگم

خوب کاری کردی ادامش فک نکنم بد بشه اینجور که بوش میاد خوبه دیگ

خیلی ذهنم در گیر شد از حرفش واقعا نمیتونم تحمل کنم تا ۱ ماه دیگه ازش بپرسم از طرفیم روم نمیشه بش بگم تصمیمت جیه

خیلی ذهنم در گیر شد از حرفش واقعا نمیتونم تحمل کنم تا ۱ ماه دیگه ازش بپرسم از طرفیم روم نمیشه بش بگم ...

بیخیالی طی کن سرتو با چیز دیگه هم گرم کن فقد حواست به این موضوع نباشه اگه جدی باشه خودش پیگیر میشه

بیخیالی طی کن سرتو با چیز دیگه هم گرم کن فقد حواست به این موضوع نباشه اگه جدی باشه خودش پیگیر میشه

از طرفیم زورم میاد ردش کنم چون ادمه درستیه تا اینجا ک من شناختمش‌‌‌...اخه وقتی ن بام رابطه جنسی داره ن چیزی ازم گیرش میاد چ دلیلی داره بام بمونه 

از طرفیم زورم میاد ردش کنم چون ادمه درستیه تا اینجا ک من شناختمش‌‌‌...اخه وقتی ن بام رابطه جنسی داره ...

یه سریا بیکارم هستن سرشون گرم شه به این زودیا نمیشه قضاوت کرد همون بیخیالی طی کردن بهترینه نه زیاد پیگیرش شو نه ولش کن