2777
2789
یه سریا بیکارم هستن سرشون گرم شه به این زودیا نمیشه قضاوت کرد همون بیخیالی طی کردن بهترینه نه زیاد پ ...

اخه از صب تا ساعت ۵ سر کار میره الافم نیست ک بگم ..چ میدونم والا سپردم ب خدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ۳ ماهه با همیم خیلییییییی توجه میکنه والا یکی و داشتم ۴ سال گفت میمیرم واست ولی توهین میکرد بی ا ...

از کجا و چجوری پیدا میکنید دوس پسر چرا من بلد نیستم😏

نظرمو قبول نداری کلا ریپ نزن
عاشقش بود این حرفا رو نمیزد که من ازدواج نمیکنم و... عاشق بود ترس از دست دادن داشت عاشق بود دوست د ...

حالا کو عشق😂😐 من ک باور نمیکنم کسی عاشق واقعی باشه.. نظر شخصیه ..همین..

نظرمو قبول نداری کلا ریپ نزن
نیمدونم کلم همه هم مثل هم نیستن و همه بد نیستن ولی بشناس و زود اعتماد نکن 

بعداز اینکه از تایپینک خارج شدم بش گفتم من غیر مستقیم گفتم گفت ما دوماه و نیمه با همیم شناخت کامل پیدا کنیم بعدش گفت اجیمو میخوای بیارم ببینی اخه گفته بودم دوس دارم عکسشو ببینم

بعداز اینکه از تایپینک خارج شدم بش گفتم من غیر مستقیم گفتم گفت ما دوماه و نیمه با همیم شناخت کامل پی ...

بخدا نمیخام نا امیدت کنم دختر ها خداشاهده دوسندارم یه دختر هم نوعم صدمه ببینه من یکی بود ادعای عاشقی کرد و گفت قصدم ازدواجه منم گفتم ثایت کن منو و قرار اول برد خونشون پیش خونواده ش مادرش و مادرربزرگش تک فرزند بود بعدش  جتی مادرش راجب ازدواج حرف زد و خانواده خیلی ثروتمند و سرشناسی هم بودند بعدش که من ردش کردم رفت با دوستم اونم برده بود🙁😑ببخشیا یه سری ادما خونوادگی موزمارن حواستو جنع کن 

بخدا نمیخام نا امیدت کنم دختر ها خداشاهده دوسندارم یه دختر هم نوعم صدمه ببینه من یکی بود ادعای عاشقی ...

این اصلا اینجور نیست ک فیلم بازی کنه مثلا تو حرفامون گفت ک من حس وابستگی و ارامش نسبت بت دارم بیشتر نشده فعلا..اصن یا مسر سختی کشیدست وقتیم باش بیرون میرم ب همه چیش دقت میکنم

اصلا از ازدواج جرف نزن ولی رابطه تو محتاط پیش ببر راز های دلتو بهش نگو باهاش قلیون نکش قرارهاتو محدو ...

اصلااااا بحث ازدواج باش نمیکنم الانم بش نگفتم میخوای بگیریم یا نه ..ولی خودش جوابمو داد. و اینکه اصلا قلیونی   مشروبی نیستم ن من ن خودش دیدارامونم ۲ هفته یه باره میتونم هفته ۱ بار برم خودم نمیخوام  و اینکه بوسه ام میخوام کمش کنم کم هست ولی کمتر 

خوب شاید ادم خوبیت همه جوره پیدا میشه من و همسرم سه ماه دوست بودیم ماه بعدش عقذ کردیم دوماه بعدش عرو ...

از قبل میشناختت؟ یا غریبه بودین ؟ از اول تو رو ب خانوادش معرفی کرد 

من تو زندگیم قلیون نکشیده بودم اون میکشید میگفت بکش دیگه دوسندارم تنهایی بعدا میگفت تو قلیونی هستی چ ...

میدونی این از این پسرایی اجق وجق نیس درد کشیدست عاقله