2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره نمیتونه زیاد فیلم بازی کنه اکه دروغ بگه بحث ازدواج بیاد وسط جا میزنه 

اره منم واسه همین میخوام بعداز ۲ یا ۳ ماه دیگه بگم اجیم فهمید ک خیالشم ازم راحت شده باشه و بتونه یه حوابی بده

ب نظرت بش بگم این حرفت خیلی ذهنمو مشغول کردن و اینکه یعنی قصدت از این رابطه فقط همین دوستیه تا اخرش ...

به نظرم خیلی منطقی بهش بگو

بهش بگو من هدفم از آشنایی ازدواجه 

تو هدفت از این اشنایی مشخصا چیه؟

من قبلنا که مجرد بودم با روانشناس صحبت کردم در این باره ها میگفت واضح و مشخص با هم صحبت کنین 

خیلی منطقی مثل دو تا ادم عاقل و بالغ 

نه اینکه تو تو ذهنت فرض کنی عاشقت شده و قصد ازدواج داره و مدام نگران باشی یا طرف مقابل تکلیفشو ندونه

میگفت حتی اگه فکر کردین نگاه کسی یا رفتار کسی نشون دهنده علاقه اون شخص به شماست مستقیم برید ازش بپرسین و بگین حس میکنم این رفتارتون حاکی از علاقه ای از سمت شماست، من درست برداشت کردم؟

که اگه اشتباهه و هیچی نیست الکی دلبستگی و ضررهای بعدش پیش نیاد و اگه هست که خب ارتباط شکل بگیره

به نظرم خیلی منطقی بهش بگو بهش بگو من هدفم از آشنایی ازدواجه  تو هدفت از این اشنایی مشخصا چیه ...

دیشب ازش پرسیدم و و گف شناخت بیشتر و کامل منم همین حسو دارم میخوام بیشتر بشناسمش اخه ۲ ماه و نیمه با همیم و از بیخ غریبه ایم

دیشب ازش پرسیدم و و گف شناخت بیشتر و کامل منم همین حسو دارم میخوام بیشتر بشناسمش اخه ۲ ماه و نیمه با ...

همین که گفتی خوبه

تکلیفتو میدونی الان

درسته شناخت باید باشه

ولی مراقب باش توی روابط جنسی پیش نری که جواب عکس میده

امیدوارم بهترینها براتون رقم بخوره

همین که گفتی خوبه تکلیفتو میدونی الان درسته شناخت باید باشه ولی مراقب باش توی روابط جنسی پیش نری ...

نه عزیزم خداروشکر اصلا تو چتامون حتی اسم این جیارو نمیاره