2777
2789
از قبل میشناختت؟ یا غریبه بودین ؟ از اول تو رو ب خانوادش معرفی کرد 

نه اشنا شدیم یجورایی باهم تو یه دعوا و کم کم رابطمون شروع شد همون اول گفتم اهل رابطه نیستم و همسرمم نبود و قصدش ازدواج بود و تصمیم گرفتیم اول باهم اشنا بشیم از نظر احلاقی بعد خونوادگی کنیم قضیه رو نه خونواده ش نمیدونم دوست بودیم و فک میکنن سنتی هست همسرم یکی از دوستای پدرشو واسطه کرد و گفت دوسندارم بفهمن با هم دوست بودیم و اینجوری خونواده م سنگین تر باهات برخورد میکنن 

افرین عزیزم بهترین کارو میکنی من اون عوضی دوبار بوسیدم که کثیف ترین بود و صدبار بخاطرش توبه کردم ولی ...

میدونم جی میگی ادم وقتی سختی میکشه تو رابطه قبلیش واسه بعدی نفس نداره دیگه درمونده میشه ..گفت کسی بوده تو زندگیت گفتم دورادور میخواستمش ولی دوس نبودیم..وقتیم میرم بیرون الکی میگم عذاب وجدان دارم ک واسه اجیم بهانه میارم اونم میگه ببخشید بخاطر من اینکار کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم جی میگی ادم وقتی سختی میکشه تو رابطه قبلیش واسه بعدی نفس نداره دیگه درمونده میشه ..گفت کسی بو ...

بهترین کارو میکنی عزیزم ماشالا خودت خیلی عاقل هستی و اصلا نیازی به راهنمایی نداری  ولی مواب باش امیدوارم که خوشبخت بشی همه ی ادماهم بد نیستن ولی خوب احتیاط هم شرط عقله 

نه اشنا شدیم یجورایی باهم تو یه دعوا و کم کم رابطمون شروع شد همون اول گفتم اهل رابطه نیستم و همسرمم ...

عزیزم واسه منم دعا کن من چند روزه همش میگفتم خدایا اگه  اینم میخواد بازیم بده یه جوری بم ثابت کن من ک روم نمیشه چیزی بش بگم 

بهترین کارو میکنی عزیزم ماشالا خودت خیلی عاقل هستی و اصلا نیازی به راهنمایی نداری  ولی مواب باش ...

اره من خیلی ساده بودم جند سال پیشا الان فهمیدم دنیا دسته کیه و گول نمیخورم با خودم گفتم ۲ یا ۳ ماه بعد وانمود میکنم اجیم فهمیده و گفته میخواد باهاش حرف بزنم 

اره من خیلی ساده بودم جند سال پیشا الان فهمیدم دنیا دسته کیه و گول نمیخورم با خودم گفتم ۲ یا ۳ ماه ب ...

اره صبر کن خودتم بیشتر بشناسیش بعدش امتحانش کن ببین چند مرده پشتته 

دلت پاکه و انشاله خدا این ادم و پاک و خوب سر راهت قرار داده

منم گاهی وقتا میگم یعنی این از طرف خداست ک درکم میکنه حاظره با اجیمم حرف بزنه اگه فهمید ..هر قدمی ک بر میدارم راجبش فک میکنم 

اره صبر کن خودتم بیشتر بشناسیش بعدش امتحانش کن ببین چند مرده پشتته 

اره منم میخوام بیشتر بشناسمش.. دوتا از اجیام میدونن ولی اگا میگفتم بزرگه هم میدونه میگف به به واسشون عادیه گذاشتم حساب ببره ازش 

اره منم میخوام بیشتر بشناسمش.. دوتا از اجیام میدونن ولی اگا میگفتم بزرگه هم میدونه میگف به به واسشون ...

خوب کردی و جدی هم که شد بگو خونواده م سنتی ان و دوسندارم بفهمن ارتباط قبلی داشتیم