سلام بچه ها دخترمن ۱۶ماهشه ب چیزی اشاره نمیکنه. مثلا ی چیزی بخاد اگر بش ندم ولی بهش بگم کدومومیخای نهایتش همه انگشتاشو طرف اون وسیله دراز میکنه.شما بچه هاتون از چندماهگی اشاره میکردن واینکه از چندماهگی حرف زدن؟ممنون
حالا مونده همه بچه ها عین هم نیستن دختر من ۲ماهگی میگفت نه.میخواستم شیرش بدم جیغ میزدمیگفت نه یا ۶ما ...
عزیزم اینایی که گفتی که پسر منم میگه یعنی همه بچه ها میگن ولی منظورم اینه کلا ماما صدام کنه نمیگه
کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
مثلا خواهر زادم الان ۳ ماهشه جیغ میزنه میگه نه یا میگه ماما ولی اینا حرف زدن حساب نمیشه که
کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!