2777
2789
عنوان

نی نی۱۶ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 31 پست
پسر من تنبله به من نمیگه ماما😭😭

حالا مونده همه بچه ها عین هم نیستن دختر من ۲ماهگی میگفت نه.میخواستم شیرش بدم جیغ میزدمیگفت نه یا ۶ماهگی تو روروک دنبالم میومد وصدام میزد ماما.یکسالگی دستش شکست رفت اتاق عمل وبیهوشی. بعد اون انگار افت کرده بچم

عزیزم ببین حرکات دخترتون عادیه اگه به چیزی اشاره نمیکنه مساله ای نیس.مهم اینه که بقیه کاراش و رفتاراش عادی باشن.چیز دیگه ای توجهتو جلب نکرده؟؟؟؟

اگه بخوای با بعضی حرفای اینجا حساس شی اذیت میشی.توی نی نی سایت هشتاد درصد همه بچه هاشون خیلللی باهشون نابغن قد و وزن حسابی بالا زود زبون باز کردن مثلا ۱۸ ماهگی زود از پوشک گرفتن یه سالگی جیش گفتن 😄

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببین حرکات دخترتون عادیه اگه به چیزی اشاره نمیکنه مساله ای نیس.مهم اینه که بقیه کاراش و رفتارا ...

اره خییلی نگرانم فقط همینکه ب چیزی اشاره نمیکنه نگرانم کرده وگرنه بقیه چیزاش مثل بقیه بچه هاس

شاید شما بیرون بهش پرنده و گربه و اینارو زیاد با اشاره نشون ندادی برا همون یاد نگرفته شما اشاره کنی یاد میگیره

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
شاید شما بیرون بهش پرنده و گربه و اینارو زیاد با اشاره نشون ندادی برا همون یاد نگرفته شما اشاره کنی ...

اره اصلا نشونش ندادم.شما بچه دازی؟؟چه نشونه هایی تو بچه جای نگرانی داره؟؟

اره خییلی نگرانم فقط همینکه ب چیزی اشاره نمیکنه نگرانم کرده وگرنه بقیه چیزاش مثل بقیه بچه هاس

اصلا جای نگرانی نیس پسر منم چون اوایل حوصلم نمیکسید بیرون پرنده اینارو نشون بدم با دست زیاد اشاره نمیکرد بعد یه مدت زیاد وسیله با دست نشون دادم الان اشاره میکنه اوایل فقط نگاهش میکرد.الان ۱۹ ماهشه مثلا هفته پیش تو باغ بازی میکرد خروس از پشت قفس حمله کرده بود با گریه بدو بدو اومده بود به خروس اشاره میکرد که این بود منم تعجب کردم.اصلا جای نگرانی نیس

اره اصلا نشونش ندادم.شما بچه دازی؟؟چه نشونه هایی تو بچه جای نگرانی داره؟؟

اینکه وقتی هم سن و سالشو میبینه باهاش ارتباط برقرار نکنه عکس العمل نشون نده.زیادی پرخاشگری بکنه.حرکات تکراری زیاد داشته باشه یا حرکات تکراری رو زیادی دوس داشته باشه مثل چرخش لباسشویی ( الان نگران نشو ها بچه ها همه شون به لباسشویی توجه میکنن اما نه طولانی) 

تا ۱۸ ماهگی راه نیوفته و‌کلمه نگه....

خب خداروشکر.تا بچه بزرگ بشه آدم میمیره وزنده میشع

آره دیگه کارمون فقط حساسیت و نگرانی شده اما مطمئن باش خدایی نکرده اگه بچه ای مشکل داشته باشه علایم واضح تری بروز میده که هرکسی متوجه میشه یه اشاره که چیزی نیس.بیهوشیم عوارضش موقتی هستش و دایمی نیس اصلا به دلت بد راه نده

نه خداروشکر هیچکدوم اینارونداره الحمدلله

خوب پس خداروشکر.پسر من بعد واكسن ١٨ ماهگي يه ماه خيلي عصبي و پرخاشگر و بي اشتها شده بود.چون واكسن سنگينه خودشو ميزد زمين گريه ميكرد زود عصبي ميشد مادرم اينا خيلي نگرانش بودن همش علايم بيش فعالي رو سرچ ميكردن اما يهو بعد يه ماه كلا همه چيش درست شد

میشه تمام حرکات رفتارهاشو کلا همه چیزشو بگی؟؟

بله عزیزم

اول اینکه خیلی شلوغه،تا روی اُپن بالا میره

هرچی میگم متوجه میشه،مثلا وقتی ازم شیر میخواد بهش میگم برو دراز بکش ببام شیرت بدم زودی میره دراز میکشه  ولی بعضی کلمات رو بلد نیست،چون خودم یادش ندادم

مامان،بابا،جی جی،فوفو،رفت،اومد(البته به زبون خودمون ترکی)عزیز این کلمات رو بلده بگه

وزنش کمه گلم کلا ۱۰ کیلو  

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
خدا حفظش کنه برات عزیزم

ممنون عزیزم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...