2777
2789
عنوان

دعوا من و شوهرم و احمقی من

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 132 پست
ب خدا دروغ نمیگن ترسی مدارم ن شما منو میشناسید ن من شمارو تا بگم فردا منو میبینن از زندگیم با خبرن ی ...

ول کن عزیزم

ماها باورت کردیم و برات هم زه اندازه کافی پست گزاشتیم

بجای ثابت کردن حرفت، اون پستها رو بخون

هیچوقت اینجوری توجیه نکن که رفتار فلان آخوند باعث شد از دین زده بشم!!! چون رفتار یه پزشک، تو رو از علم و توصیه های پزشکی زده نمیکنه!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کنید پدرم در حدی منو دوست نداشت میرفت بستنی میگرفت واسه زن بابام از پشت بهش میداد ک من نفهمم و برتی من نمیاورد منظورم بستنی نیست منظورم اینکه پدرم جگر گوشه خودشو نمیخواد

😐میگف تا ابد باهاتم...خدا بیامرز این اواخر زیاد زر میزد😐
ول کن عزیزم ماها باورت کردیم و برات هم زه اندازه کافی پست گزاشتیم بجای ثابت کردن حرفت، اون پستها ر ...

وایسید الان عکس میزارم از عکسای ک دیروز گرفت تاریخ روشه

چجور شد با شوهرت ازدواج کردی؟؟اصلا چندسالگی ازدواج کردی؟

من یه سال نیم ازدواج کردم عمه من با خواهر شوهرم همسایه بودن و خواهر شوهرم گفته ی زن پیدا کنید واسه برادرم

گلم باید کارهایی که روحیه ات رو خوب میکنه و بهت آرامش میده انجام بدی.... 

نماز خوندن و دعا کردن خیلی تاثیر گزاره، پروفسور سمیعی هم تو یکی از صحبت هاش از تأثیر دعا روی آرامش و بهبود عملکرد مغز گفته اینو. 

باشگاه برو یا توی خونه واسه خودت برنامه ورزشی بچین. 

یه دوست خوب پیدا کن باهاش تفریح برو گاهی. 

کتابهای روانشناسی و موفقیت بخون تا احساست و افکارت مثبت تر بشه.... 

حتماً پیش مشاور و روانشناس ماهر برو عزیزم باید بتونی راه های غلبه به خشم رو یاد بگیری... 

اگه خدایی نکرده ناقص میشدی چی.... 

هیچوقت اینجوری توجیه نکن که رفتار فلان آخوند باعث شد از دین زده بشم!!! چون رفتار یه پزشک، تو رو از علم و توصیه های پزشکی زده نمیکنه!!! 
باور کنید پدرم در حدی منو دوست نداشت میرفت بستنی میگرفت واسه زن بابام از پشت بهش میداد ک من نفهمم و ...

واتوسرش مگ خودش تورو ب وجود نیاورد وای نمیتونم مردارو درک کنم

ی دختردارم شاه نداره💗صورتی داره ماه نداره🤩ازخوشکلی تانداره🥰

ببین عزیزم بهترین کار اینکه بری از شوهرت معذرت خواهی کنی بگو بخشید بهر حال منم یه زنم حساسم گاهی منم صبرم تموم میشه از روی بچگی این کارو کردم کاری کن ببخشدت

وضیعتت بده درست اما خودت میتونی زندگیت رو برای خودت شوهرت درست کنی به شوهرت محبت کن نزار الکی طلاق بگیری مخصوصا که خانواده ای هم پشتت نیست نگو سنم کمه تحمل اینمه مشکل ندارم فلان ادم در هر سنی باشی باید یاد بگیری انتخاب درست کنی تو الان شرایطط اینجوریه باید عاقلانه فکر کنی بهترین تصمیم رو بگیر

مرد  مــندستانت که.... مال مــن باشد....هیچ دستی مــرا ... دست کم نمی گیـــرد....🌹